Tre på stribe: Vorup-damerne fortsætter sejrsstimen

Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder

I lørdagens fodboldkamp mellem FC Silkeborg og Vorup FB endte det med en sejr til udeholdet på 2-5.

Det var Vorup FB, der kom bedst fra start og allerede i det 6. minut scorede Nina Hestbech Svenstrup det første mål til udeholdet. Tre minutter senere udbyggede Clara Abrahamsen føringen til 0-2.

Hjemmeholdet gav dog ikke op, og i det 18. minut fik de reduceret til 1-2. Men Vorup FB svarede hurtigt igen, og i det 22. minut scorede Andrea Warrer til 1-3. FC Silkeborg gav ikke op og fik igen reduceret til 2-3 i det 24. minut.

Inden pausen nåede Vorup FB dog at score endnu et mål, da Nina Hestbech Svenstrup igen var på pletten og bragte udeholdet foran 2-4 i det 44. minut. I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere, og i det 60. minut scorede Rikke Nørby til slutresultatet 2-5.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Line Hansen, at hun var tilfreds med de tre point, selvom holdet havde spillet en dårlig første halvleg.

“Tre point til samlingen på en dag, hvor vi spiller en dårlig første halvleg. Heldigvis fortsætter vi med at producere mange chancer og får sparket på kassen. Fire ud af vores fem mål blev sat ind på flotte langskud fra siderne af Andrea, Clara og Nina. Den sidste fik Nørby i kassen efter et godt sparket hjørne.”

(Foto: Privat)

Line Hansen var også glad for holdets sammenhold og hjælpsomhed, da holdet i øjeblikket er plaget af skader. Hun nævnte, at Marie, Nana og Mikkelsen var de bedste barnepiger for Ninas to dejlige piger, Aia og Mille, som havde en hyggelig eftermiddag på sidelinjen og kunne følge deres mors præstationer.

Træneren fremhævede også spillerne Nina Hestbech Svenstrup og Maja Tolstrup. Nina spillede en solid kamp på den centrale midtbane og scorede to flotte langskudsmål samt en assist efter et hjørnespark. Maja leverede en stenhård og solid arbejdsindsats på midtbanen og udførte et kæmpe løbearbejde, hvor hun lukkede mange huller og erobrede en masse bolde.

“Igen spillede Nina en solid kamp på den centrale midtbane, scorede to flotte langskudsmål og en assist efter hjørne. Centralt lå også Maja Tolstrup, som leverede en stenhård og solid arbejdsindsats. Hun udfører hver gang et kæmpe løbearbejde på midtbanen, lukker mange huller, og erobrer et hav af bolde.”

Næste kamp for Vorup FB er torsdag 7. september, hvor de skal møde ASA, Aarhus på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 2-5 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Line Hansen, Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder