Kristrup Boldklub U11-piger A (Foto: Helene Haumann Dueholm)
Profilbillede
dato

Kristrup Boldklubs U11-piger lagde en målrettet indsats for dagen ved søndagens opgør mod Søndermarkens IK, da mandskabet besøgte Liseborgcentret.

Desværre tabte Kristrup Boldklub med 13-12 til modstanderne, hvilket træner Helene Haumann Dueholm havde følgende reaktion på:

Grunden til at vi taber i dag, er udelukkende vores egen skyld. Første halvleg var en mindre køn fornøjelse, hvor pigerne skal kæmpe ekstra hårdt for at få bare lidt til at fungere. Men pigerne kom igen, og spillede sig stille og roligt ind på SIK, og de sidste 2 minutter bliver afgørende for SIKs sejr i dag.

Haumann Dueholm understreger, at præstationen kan forbedres:

Vi skal bedre fra start, og så skal vi alle huske, at fortælle, hvis noget går os på, inden kampstart. Pigernes spilforståelse og udvikling bliver bedre for hver gang, men tre kampe på fire dage påvirkede også pigernes spil i dag.

Kampen ender som sagt med, at Kristrup Boldklub må tage hjem uden point, men træneren fremhæver dog:

I dag blev Fernanda kampens KB-spiller. Hun udvikler sig meget forsvarsmæssigt, og fik lukket ned for SIK-modstanderen foran hende. Hun havde lidt udfordringer på den ene back, men viste flotte mål på modsatte back. Hun er en holdspiller, som roser hendes medspillere, og det hjalp på pigernes holdånd, som gjorde, at vi indhentede modstanderne i dag.

Men generelt flot anden halvleg for alle piger. Første halvleg er ikke værd at gemme på.

På søndag den 6. marts møder Kristrup Boldklub Viborg HK. Kampen fløjtes i gang klokken 10:45 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 13-12 til Søndermarkens IK
Række: U-11 Pige A

Kilde: Træner Helene Haumann Dueholm, Kristrup Boldklub - U-11 Pige A