Topholdet Kristrup sejrer igen: “Klart vores bedste kamp”

Kristrup Boldklub - JAI Århus (Foto: K. Smed)
Profilbillede

Tirsdag aften fik 3. divisionspigerne fra Kristrup Boldklub besøg af JAI Århus. En stærk indsats fra topholdet medførte, at Kristrup vandt kampen med 29-24.

Holdets cheftræner, Kent Smed, kunne ikke bare glæde sig over sejren, men også over spillet der, ifølge ham, var noget af det bedste i år:

“Klart noget af det bedste vi har spillet i år. I første halvleg står vi godt defensivt og tager det med frem i angrebet, hvor spillet flød fremragende.”

“Klart vores bedste kamp i forsvaret, hvor pigerne står sammen og fighter en hvis del ud af bukserne. Vi får afvist alt inde under 3-meteren, og dét der kom forbi, tog vores keeper.”

Med sejren rykker Kristrup op på rækkens andenplads, hvor de ånder førerholdet, AGF Århus, i nakken. Det skyldtes i høj grad, at Kristrup leverer stærke holdpræstationer, hvis man spørger man cheftræneren.

“Vil klart fremhæve holdet. Når vi spiller sammen og gør hinanden gode og farlige, er vi svære at spille mod, og så holdet rykker i den rigtige retning.”

Kristrup Boldklubs næste opgave er netop imod førstepladsen fra AGF, Århus i Frederiksbjerghallerne. Der er kampstart lørdag den 10. december klokken 14:00.

Kampens resultat: 29-24 til Kristrup Boldklub
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Cheftræner Kent Smed, Kristrup Boldklub 2 - 3. Division Kvinder