Tonerland trodser inflationen og holder fast i lave priser

Foto: Tonerland.dk. Butikken på Grenåvej 11 - 8960 Randers SØ
Profilbillede
dato

Ejer Carsten Eghoff understreger, at virksomheden fortsat vil kæmpe for at beholde deres lave priser.

Hos Tonerland går de en spændende fremtid i møde. Virksomheden, der sælger tilbehør til printere, ser lyst på fremtiden. På trods af stigende inflation og krise oplever virksomheden fremgang, og for ejer Carsten Eghoff er det vigtigt, at de bevarer deres lave priser.

“Vores fokus i den næste tid er, at holde fast i vores lave priser. Alt stiger pt., og det gør blæk og toner også. Derfor er vores fokus på at købe billigt ind, så vi kan holde fast i vores lave priser til vores kunder. Det er et fokus, vi altid har, men lige nu er der ekstra fokus på dette. Vi gør det for altid at tilpasse os markedet og tilbyde det, vores kunder efterspørger.”

Tonerland har også fået et større udvalg af printere og labelprintere i butikken, så der skulle være noget for alle.

“Kom ned i butikken, så hjælper vi med, at du får den rigtige printer til dine behov,” siger ejeren.

Nye beboere
Tonerland har fået nye beboere i deres butik. De har lavet et samarbejde med forretningen Socks4less, der er flyttet ind i butikken.

“Socks4less.dk er flyttet ind i butikken på Grenåvej 11, som en Shop in Shop hos Tonerland.dk Dvs. du kan se hele udvalget af strømper til både damer og herre, i butikken. Du vil kunne finde stribede, røde, gule, sorte strømper og så vores populære Bambusstrømper til både børn, damer og mænd.”


Her har Socks4less fået plads i Tonerlands butik (Foto: Tonerland)

“Du finder også vores 2023 nyhed Glimmerstrømper. Det er super flotte dame strømper med glitte i. De findes i 3 forskellige farver. Det er også muligt, at bestille online og hente dine strømper i butikken,” fortæller Carsten Eghoff. 

Du finder meget mere om Tonerland.dk på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Tonerland.dk på adressen Grenåvej 11 i 8960 Randers SØ.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Tonerland