To personer anholdt: Fund af stoffer i bil på Viborgvej

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen

En rutinekontrol af en bil på Viborgvej i Randers NV endte natten til fredag med to anholdte og flere sigtelser. Klokken 1.00 dirigerede en patrulje bilen ind til siden og tog kontakt til den 47-årige mand bag rattet.

På passagersædet sad en kvinde, som lod til at sove tungt, og hun reagerede ikke på patruljens gentagne opfordringer om at vise noget ID. Dørene var låst, og den 47-årige mand nægtede at låse op, så betjentene kunne komme ind til kvinden. Derfor måtte de til sidst selv tage nøglerne ud af tændingen og låse bilen op.

Da den 47-årige mand virkede påvirket af narko, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, og da han gjorde kraftigt modstand, blev han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet.

Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han både havde en pose med lidt amfetamin i lommen og i bilen.

Det lykkedes betjentene at få vækket kvinden, som viste sig at være en 39-årig thailandsk statsborger. Hendes visum var for længst udløbet, så hun er nu tilbageholdt i 3 x 24 timer på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer hendes sag.

Center Mod Menneskehandel blev desuden kontaktet, så det kan vurderes, om kvinden er offer for menneskehandel.

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler