To mål af Linderoth var ikke nok for Kristrup-drengene

I en spændende kamp mellem Aalborg KFUM og Kristrup Boldklub endte det med en tæt sejr til hjemmeholdet på 3-2.

Aalborg KFUM kom foran i det 26. minut med et uheldigt selvmål fra udeholdet, og fire minutter senere udbyggede Marcus Carlsen føringen til 2-0. Inden pausen scorede Mingus Gregersen til 3-0, men Kristrup Boldklub gav ikke op og reducerede til 3-1 lige før halvleg, med Tobias Linderoth som målscorer.

I starten af anden halvleg formåede Linderoth at score endnu engang og bringe spænding til kampen med 3-2.

Efter kampen udtalte træner for udeholdet, Jakob Pilgaard, at han var naturligvis skuffet over at tabe, men samtidigt også stolt over holdets indsats.

“Naturligvis skuffet over at tabe, men stolt over indsatsen. Vi møder rækkens stærkeste hold, har en del skader og afbud, og yder alligevel god modstand.”

Han fremhævede Tobias Linderoth, som scorede begge mål for Kristrup Boldklub, samt keeper Oscar Krogsøe for deres præstationer.

“Tobias Linderoth med 2 mål kommer man ikke udenom. Og keeper Oscar Krogsøe var virkelig god også. Men alle ydede flot, flere endda på uvante pladser.”

Pilgaard roste også holdets forsvar og vilje til at kæmpe, især i anden halvleg. Dog påpegede han også, at holdet skal arbejde på at få mere ro på bolden under pres og bedre afstemme presset i fremtidige kampe.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er mandag 29. april, hvor de skal møde Han Herred EFF på Han Herreders Ungdomsskole (Fjerritslev). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-2 til Aalborg KFUM
Række: U17 DRENGE LIGA 2 (2007) 11:11 - FORÅR 2024, PULJE 405

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U17 DRENGE LIGA 2 (2007) 11:11 - FORÅR 2024, PULJE 405