To fysiske auktioner og et vigtigt formål

Foto: Campen Auktioner. Campen Auktioner præsenterer to eksklusive og spændende fysiske auktioner, der finder sted torsdag den 25. maj 2023 kl. 17.00 på Myntevej 2 i Randers med gratis entré.
Profilbillede
dato

Campen Auktioner præsenterer to eksklusive og spændende fysiske auktioner, der finder sted torsdag den 25. maj 2023 kl. 17.00 på Myntevej 2 i Randers med gratis entré.

Aftenen byder på to auktioner, hvor den ene, nr. 8700, byder på et imponerende udvalg af fine designmøbler af anerkendte brands som Fritz Hansen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Illum Wikkelsø, Hay, Falk, Henrik Pedersen og mange flere. Smukke klassikere er under hammeren denne aften, og det bliver interessant at følge.

Tag på auktion og gør en forskel
Det bliver også meget spændende at opleve auktion nr. 8710. Denne er nemlig en kunst- og velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet, som i dag er verdens største indsamlingsarrangement mod kræft. Alle kunstnere har generøst doneret deres værker, og hele hammerslagssummen fra denne auktion går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde.

Ved at deltage i auktionen kan man gøre en konkret og positiv forskel i kampen mod kræft og bidrage til en bedre fremtid. Dette er en enestående mulighed for kunstelskere, erfarne samlere og almindelige interesserede, der ønsker at kombinere deres passion med velgørenhed gennem deres bud.

Besøg af kendt havemand
Aftenens begivenhed vil blive beriget af tilstedeværelsen af Søren Ryge Petersen, en af Danmarks mest kendte tv-personligheder og ekspert inden for haver. Han vil være til stede under auktionseftersynet fra kl. 17 for at fortælle om pleje af de smukke oliventræer, der også er på auktion nr. 8700.

Søren Ryge vil besvare spørgsmål fra de fremmødte, og den kendte havemand vil også have en stak af sine egne bøger med til salg - naturligvis med mulighed for at få dem signeret. Dette er en enestående chance for at interagere med og lære af en af landets førende haveeksperter.

Kendere af Søren Ryge vil vide, at udover en stor kærlighed for haven og det grønne, så er han også utrolig glad for kringle. Derfor har vi fået kagebloggeren Julie Mia Lerche Møller, der står bag universet Cakewoman.dk og Instagramkontoen Julie_Cakewoman.dk med flere tusinde følgere, til at bage kringle. Der vil selvfølgelig også blive bagt til de mange fremmødte, og der er kringle efter først-til-mølle-princippet.

Auktionsentusiaster skal glæde sig
Udover designmøbler så byder auktion nr. 8700 også på andre spændende varer, der vil tiltrække enhver auktionsentusiast.

Smukke gamle oliventræer, ubrugte BioMega elcykler, bronzefigurer, luksuriøse biler uden mindstepriser, motorcykler, speedbåd, ATV'er, hoppeborge, et bredt udvalg af vin, udendørs loungesæt, salgshytter, værktøjer, bøgeplanker, elscooter, senge, varmepumper, softicemaskiner, popcornmaskiner, lamper, emaljeskilte, haglgeværer, jagtrifler, benzingeneratorer og meget mere.

Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Der er åbent hus med gratis entré til auktionen, og alle er inviteret. Vi ser frem til at byde dig velkommen auktion og ønsker dig held og lykke med dine bud.

Kilde: Campen Auktioner
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.