To dage, to kampe og to nederlag til SMIFF-drengene

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte mandagens opgør mod Helsted Fremad IF med, at SMIFF indkasserede et nederlag på 4-2, da gassen var gået af ballonen.

Træner Jesper Honore Sørensen reagerer på kampen:

“Vi spiller en rigtig fin kamp i Helsted i dag. Første halvleg er meget lige og drengenes kombinationsspil fungerer rigtig godt. Vi kommer bagud 1-0 men kommer fint igen til 1-1 på et fint mål af Zander. Vi kommer foran 2-1 kort efter pausen på et flot frisparksmål af William B.”

“Helsted får tilkendt et straffespark og de kommer på 2-2. Sidst i kampen går gassen lidt af drengene og Helsted formår at presse vores forsvar til et par fejl der resulterer i at de får scoret 2 mål sidst i kampen.”

“Vi vil godt fremhæve vores målmand Carl, der med mange gode aktioner holder os godt inde i kampen. Selv om Helsted får et par mål på friløbere til sidst så havde han mange gode aktioner i løbet af kampen.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte SMIFF konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Honore Sørensen mener, at der er plads til forbedring:

“Vi har mange fine afslutninger på mål og en del skud på stolpen, så vi må få indstillet sigtekornet til næste kamp.

Ny dag, ny kamp
Tirsdag skulle SMIFF så i kamp igen, hvor de skulle møde Spentrup/Ommersyssel IF på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Gjerlev Stadion med et 4-2-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig træner for SMIFF, Jesper Honore Sørensen, vi fangede efter kampen.

“Vi spiller i dag ugens anden kamp og starter rigtig godt ud. Vi kender modstanderne OIF godt og de har nogle tekniske gode spillere som gør det svært for os. Vi stillede os anderledes på banen i dag for at skabe vores muligheder. Vi taber 4-2 men der var chancer i begge ender i dag til mere. Men begge hold har et par dygtige målmænd der holdt kampen åben.”

Jesper Honore Sørensen, havde følgende at sige til sine spillers præstation.

“Vi skal spille vores spil med gode afleveringer op af banen og så skal vi være mere kyniske foran mål.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Jesper stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

“Drengene stemte i dag på vores målmand Carl som kampens spiller og han gjorde bestemt sit for at holde os inde i kampen i dag.”

Allerede på torsdag skal SMIFF møde Hadsten SK. Kampen fløjtes i gang klokken 17:30 på Albæk Stadion.

Kampens resultat: 4-2 til Helsted Fremad IF
Række: U13 Drenge Liga 5

Kilde: Træner Jesper Honore Sørensen, SMIFF - U13 Drenge Liga 5