Tilbage på sporet: Vorup-pigerne udraderer VRI

Vorup FB U15-piger (Foto: Jimmi Grønkjær Jensen)

Onsdag skulle Vorup FB's U15-piger møde VRI. Her blev det en utroligt flot storsejr, hjemmeholdet kørte i hus. En næsten fejlfri præstation betød, at Vorup FB-pigerne vandt kampen med hele 30-11.

Pigernes præstation var ganske forståeligt én som cheftræner, Jimmi Grønkjær Jensen, var meget stolt af.

Mental overskud må være den helt store faktor. Vi spillede den værste kamp for kun fire dage siden. Så at vi kan rejse os og komme så hurtigt tilbage på sporet, kan kun gøres når man har et sammenhold, og ikke mindst det mentale overskud i bagagen.

Spørger man cheftræneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Hele holdet viser at de vil og kan. Det var en holdindsats, der viser at vi bare vil og kan. Vi har så meget overskud at vi laver vip og med mål som fortjent, flot udført af Ida Graversen og Malou Dideriksen. Vi så også en storspillende Andrea “Drille” Madsen, der var her, der og alle vegne.

Grønkjær Jensen uddyber i denne forbindelse:

Hvis der blev spurgt ind til, hvad der ikke fungerede i dag, så vil jeg hellere vende den til en næsten fejlfri kamp. Jeg tror aldrig vi har spillet en kamp med så få tekniske fejl. Vi moste dem i vores forsvar og det der kom igennem - ja så var Signe Jul den sidste der pillede brådne af VRI’s skytter. Vi går til pause med en føring på 18-6, helt uhørt på dette niv. Vi forsætter med masser af flot spil i anden halvleg - pigerne vil bare have vasket tavlen ren efter sidste kamp.

Vorup FB møder deres næste modstandere fra HEI, Skæring i Ulvehøjhallen. Der er kampstart onsdag den 23. februar klokken 18:15.

Kampens resultat: 30-11 til Vorup FB
Række: U-15 Pige 1. Division B

Kilde: Cheftræner Jimmi Grønkjær Jensen, Vorup FB - U-15 Pige 1. Division B