Tid til Sommerfest Harridslev 2023: Tre dage med sport, fest og masser af solskin

Foto: Harridslev Sommerfestudvalg.
Profilbillede
dato

I Harridslev vil der fra den 15. til 17. juni blive afholdt Sommerfest Harridslev 2023. Arrangementet, organiseret af SMIFF, lover tre dage fyldt med spændende aktiviteter, festlige begivenheder og forhåbentlig solskinsvejr på sportspladsen.

Sommerfesten byder på noget for enhver smag, og deltagerne kan se frem til en bred vifte af underholdning og sjove oplevelser.

Hoppepuder, gadefodbold, loppemarked, moderne femkamp og nøgle-konkurrence er blot nogle af de aktiviteter, der vil være tilgængelige for alle aldersgrupper.

En af højdepunkterne i år er et hylende morsomt Stand Up-show, hvor tre af Danmarks sjoveste mænd vil optræde. Johnny Robertsen, vinder af DM i Stand Up, Niels Flensborg og Claus Reiss vil sørge for en aften fyldt med latter og komik. Torsdagen bliver dermed indledt med et brag af en underholdningsoplevelse.

Fredagen vil fortsætte traditionen med Kildebiler-stafetten og kulinariske nydelser som helstegt pattegris. "Kidz Night" vil finde sted i hallen, og der vil være fadøl og moderne femkamp for de voksne barnlige sjæle. Stemningen vil være festlig, og der er garanteret sjove stunder og udfordringer for alle.


Lørdagen starter med kaffe og rundstykker til de morgenfriske. Derefter kan deltagerne se frem til høvdingeboldturnering og den legendariske gadefodboldturnering, der sætter gang i spændingen. FDF-spejderne vil være til stede på pladsen, hvor børnene kan deltage i børneloppemarked og have det sjovt på hoppepuderne. Dagen kulminerer med en festlig aften, hvor DJ Bobby Crosshaw vil skabe den perfekte stemning til festen.

Sommerfest Harridslev er kendetegnet ved aktivitet, konkurrencer og hygge. Arrangørerne lover også i år masser af solskin og en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere.


For at få det fulde overblik over programmet og holde sig opdateret, kan man besøge SMIFF's hjemmeside på www.smiff.dk eller finde arrangementet på Facebook under navnet "Harridslev sommerfest".

Gør dig klar til tre dage fyldt med sjov, samvær og festlige øjeblikke, når Sommerfest Harridslev 2023 skydes i gang. Det er en begivenhed, der vil samle lokalsamfundet og skabe minder for livet.

Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til sommerens mest festlige begivenhed i Harridslev!


Kilde: Harridslev Sommerfestudvalg
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.