Ti kampe uden nederlag: Vorup FB besejrer Vatanspor

Vorup FB - Vatanspor (Foto: M. Lehm)

Ni kampe, syv sejre og to uafgjorte. Sådan var det gået Vorup FB, inden de tirsdag kl. 19:30 fik besøg af Vatanspor på XL Park Ulvehøj.

Vorup skulle altså forsøge at fortsætte ubesejrede stime, hvilket også lykkes for dem. De sendte nemlig Vatanspor hjem med et 2-1-nederlag. Vorup FB-holdleder, Mikael Lehm, var derfor også ganske glad efter kampen.

“Igen en hård kamp mod Vatanspor, som er et fysisk stærkt hold, der har hurtige folk på næsten alle pladser. Men vi hiver en fortjent sejr hjem - set på spil og chancer.”

I flere perioder i kampen, kunne man ikke se, at Vatanspor ligger plantet i tabellens bund uden en eneste sejr. Vorup har til gengæld et topholds held, mener Mikael Lehm:

“Vores boldomgang er fin i store perioder, og så har vi nok et topholds held i de afgørende situationer.”

Selvom Kasper Mikkelsen gjorde sit for at stjæle billedet, med to scoringer, så har Vorup en gut på venstre back, der viste utroligt lovende takter, siger Lehm:

“Sebastian “Seb” Kristensen var helt outstanding i dag. Fra sin plads på venstre back, overstrålede han alt og alle - selv den dobbelte målscorer.”

På lørdag den 8. oktober skal Vorup FB møde Randers Freja. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj.

Kampens resultat: 2-1 til Vorup FB
Række: Herrer Jyllandsserien 1

Mål
47'1-0Kasper Mikkelsen
58'1-1Ukendt
92'2-1Kasper Mikkelsen

Kilde: Holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Jyllandsserien 1