Thailandsk kvinde udvises, flere sidespejle stjålet og hash i salgsposer opdaget på Nørre Allé

Profilbillede
dato

Grundlovsforhør i Randers Ret

En 34-årig kvinde fra Thailand skal torsdag kl. 09.45 fremstilles i grundlovsforhør i Randers Ret. Kvinden blev tilbageholdt under en kontrol på en massageklinik i Randers mandag, hvor hun blev sigtet for ulovligt ophold og arbejde i henhold til udlændingeloven.

Udlændingestyrelsen har besluttet, at kvinden skal udvises. Hun fremstilles derfor i grundlovsforhør, så retten kan give politiet tilladelse til at tilbageholde hende, indtil udvisningen kan gennemføres. 

Stjålne sidespejle i Randers

Onsdag modtog Østjyllands Politi flere anmeldelser fra borgere i Randers, som havde fået stjålet deres bilers sidespejle.

Indtil videre er der registreret 15 tilfælde af tyveri, hvor gerningsmændene har stjålet spejlene fra forskellige bilmærker, der har været parkeret på forskellige adresser i Randers NV. 

Lignende tilfælde er også rapporteret andre steder i landet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen i samarbejde med politikredsene i resten af landet.

Hash i salgsposer fundet på gaden

Onsdag aften var civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje på patrulje i Randers NØ. Her fik de kl. 21.50 på Nørre Allé mistanke om, at en 23-årig mand havde stoffer på sig. 

Da betjentene kontaktede manden, indrømmede han straks, at han havde hash på sig og viste dem flere små salgsposer med hashklumper i.

Stofferne blev konfiskeret, og den 23-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Kilde: Politiets Døgnrapport