Team Nordøst U15-pigerne tager overbevisende sejr på trods af flere afbud: “Jeg syntes virkelig, det var en meget fornem holdpræstation i dag"

Profilbillede
dato

I dagens håndboldkamp stod Team Nordøst overfor B 65, Gjerlev i Korshøjhallen. Det blev en overbevisende sejr til hjemmeholdet, der endte med at vinde kampen med 20-6.

Efter kampen udtalte træneren for Team Nordøst, Maria Hvid, sin begejstring over holdets præstation. Trods nogle afbud til dagens kamp præsterede spillerne på højeste niveau og viste stor vilje: 

“Jeg syntes virkelig, det er en meget fornem hold præstation i dag. Et par afbud til dagens kamp gør, at der er nogen, der skal spille lidt uvante pladser, og det løser de super godt."

Forsvaret spillede en fremragende kamp, og målmanden leverede en fin præstation, hvilket gjorde det muligt for holdet at score lette mål. 

"Defensivt var vi rigtigt gode i dag, og det, sammenholdt med at vores keeper stod en rigtig fin kamp, gjorde, at der kunne løbes noget kontra, og få nogle nemme mål.”

Alt i alt var det en fornem holdpræstation fra Team Nordøst, der sikrede dem en overbevisende sejr.

Dog mente træneren, at der var plads til forbedring i det etablerede angrebsspil. Hun nævnte behovet for mere tålmodighed og foreslog, at holdet skulle diskutere dette emne inden næste kamp.

Hvid fremhævede især fløjspilleren Karla, som scorede mål fra både højre og venstre side.

“Vores fløj Karla vil jeg da godt rose for bare at lave mål, når hun får bolden, og det er uanset, om det er fra højre eller venstre side.”

Team Nordøsts præstation udmundede sig i to point, og træner Hvid var meget tilfreds med sine spillere.

Næste kamp for Team Nordøst er lørdag 18. november, hvor de skal møde Hornslet IF på Korshøjhallen. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 20-6 til Team Nordøst
Række: U-15 Pige B

Kilde: Træner Maria Hvid, Team Nordøst - U-15 Pige B