Team Nordøst taber tæt kamp mod HIK

Profilbillede

Rosendal Idrætsforum dannede rammerne for et meget tæt opgør mellem HIK-Rosendal Håndbold, og det nystartede håndboldinitiativ, Team Nordøst. Desværre måtte det nye håndboldprojekt rejse hjem uden point fra søndagens kamp.

Søndag var scenen sat i Rosendal Idrætsforum til et opgør mellem HIK-Rosendal Håndbold og Team Nordøst. Team Nordøst var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 14-13.

Træner for Team Nord Øst, Randers, Kenneth Lionett, havde følgende kommentar til nederlaget.

Vi er selvfølgelig skuffede over at tabe, det var en tæt kamp som kunne have gået begge veje. Desværre havde vi stolpe ud i dag og manglede de sidste marginaler.

Kampen gik ikke som håbet for Team Nordøst. Lionett peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi skal simpelthen blive skarpere i afslutningerne. Derfor bliver der lagt stor vægt på netop det i den kommende uges træningspas.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der ifølge træner Lionett også positive takter at tage med fra kampen.

Det var endnu engang en kamp, hvor forsvaret stod som én enhed, som gjorde det vanskeligt for modstanderen. I det offensive spil gik særligt Maria Pedersen og Madeleine Lionett forrest. Maria var en konstant gennembrudstrussel og ud over 3 scoringer gav det også en håndfuld straffekast. Madeleine Lionett blev topscorer med 7 mål.

På tirsdag den 30. november møder Team Nordøst, Randers Viborg HK 3.
Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 i Dronningborghallen.

Kampens resultat: 14-13 til HIK-Rosendal Håndbold
Række: U-15 Pige B

Kilde: Træner Kenneth Lionett