Team Nordøst-pigerne sejrede i weekendens opgør over Hornbæk

I søndagens håndboldkamp stod Hornbæk Sportsforening 2 overfor Team Nordøst i Hornbækhallen. Det blev en spændende kamp, hvor udeholdet trak sig sejrrigt ud med en slutstilling på 18-22.

Træneren for Team Nordøst, Christian Thomasen, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som "rigtig god", især i første halvleg, hvor holdet spillede på et højt niveau.

Han fremhævede også, at det var en holdpræstation, hvor alle spillere bidrog til sejren.

Thomasen var særligt tilfreds med holdets forsvar og målmænd, som stod rigtig godt sammen og gjorde det svært for Hornbæk at score. Han var også glad for, at angrebet flød godt i de første 45 minutter af kampen.

Dog mente Thomasen, at der var plads til forbedring, især når det kom til fokus i slutningen af kampen. Dette vil være et område, som holdet vil arbejde på inden næste kamp.

Kampens resultat: 18-22 til Team Nordøst
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Christian Thomasen, Team Nordøst - U-17 Pige 2. Division