Team Nord Øst triumferer efter sand pokalgyser

Team Nord Øst U15 Piger (Foto: Rikke Olofsen)

Der var dømt pokalopgør, da Team Nord Øst mødte TMG, Mårslet i tirsdags. Her blev det en utroligt flot sejr, hjemmeholdet kunne køre i hus. Med spænding helt til det sidste, vandt Team Nord Øst med 20-19, og dermed sikrede de sig videre avancement i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Træner Kenneth Lionett var, helt forståeligt, meget begejstret over den utrolige præstation.

Jeg er pivhamrende stolt af hele truppen og staben. Vi ekspederer et 2. divisionshold ud, efter en sand pokalgyser. Vi kommer rigtig godt fra land og fører 7-4 efter 7 minutter, alligevel kommer TMG godt igen og lige inden pausefløjtet bringer de sig foran for første gang i kampen.

Han fortsætter:

2. halvleg ligger hele tiden og tipper til begge sider. Trods en meget fair kamp, regner 2-minutters udvisningerne ned over begge hold, i de sidste 25 minutter. I sidste ende viser vi coolness; et par store redninger og et mål 50 sekunder før tid gør, at vi trækker det længste strå og er klar til finalestævnet i april.

Spørger man træneren, er der en uendelig mængde af ros, der kan regne ned over hele teamet.

I stedet for at fremhæve spillere, vil jeg hellere fremhæve alle der er en del af Team Nord Øst. I de her pokalkampe skal vi altid si 10-12 spillere fra. Men alle de spillere sidder altid klar på lægterne og bakker op om deres holdkammerater, og det sker med store smil på læben, og godt med klapsalve i håndfladerne. Dét til trods for at alle gerne vil bidrage på banen.

Det er den kultur vi ønsker der skal være i Team Nord Øst. Alle spillere i truppen er med til at forbedre og styrke holdet med de træningsindsatser der bliver leveret uge efter uge, det giver god sparring til alle pigerne, og på den måde er god udvikling i hele truppen.

Det medfører samtidigt at de 12 spillere, der var udtaget til kampen mod TMG Mårslet, kunne levere på højt niveau. Så et stort tillykke til alle pigerne med pladsen i finaleweekenden.

Lionett nævner afslutningsvist, hvad der blev grundlaget for sejren:

Vores angrebsspil var sat rigtig godt op, og vi presser gennem hele kampen TMG´s forsvar. Vores systemer og spilforståelse bliver bedre og bedre fra kamp til kamp, det er virkelig fedt at se den udvikling.

Kampens resultat: 20-19 til Team Nord Øst, Randers (A)
Række: Jydsk Pokalturnering Ungdom U-15 Piger 4. Runde

Kilde: Træner Kenneth Lionett, Team Nord Øst, Randers (A)