Team Nord Øst kom tilbage på sejrssporet

Foto: Rikke Olofsen.
Profilbillede

Da Team Nord Øst, Randers mødte Viborg HK 3 i tirsdagens kamp var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.

En stærk indsats betød, at Team Nord Øst, Randers-mandskabet vandt kampen med 19-16. En præstationen som træner, Kenneth Lionett, havde følgende at sige om:

Vi er glade for at være tilbage i sejrssporet. Vi kom lidt sløjt fra start og tillod for lette mål til Viborg. Heldigvis var vi selv flyvende i angrebet. Ugens afslutningstræning gav pote i kampen mod Viborg, vi var langt mere effektive end i de tidligere kampe.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Sammenspillet mellem vores højre back Sofie Hybertz og stregspiller Karoline Mikkelsen udfordrede konstant Viborg-forsvaret, men de fandt aldrig opskriften på at stoppe det. Det resulterede i 8 scoringer fra Karoline Mikkelsen og de fleste af de scoringer havde Sofie Hybertz næstsidste hånd på.

Han fortsætter:

Vores målmand Nejla Bijedic fandt vigtige redninger frem de sidste 10 minutter. Og selvom forsvaret ikke var for godt, så var der rigtig gode forsvarspræstationer fra Andrea Olsen og Alba Schmidt, de 2 fik lappet de huller vi havde i starten af kampen.

Lionett uddyber i denne forbindelse, hvad der overordnet set sikrede sejren:

Angrebsmæssigt fandt vi mange løsninger og vi scorede fra mange forskellige positioner. Derudover fik vi testet flere spillere på forskellige pladser. Det er rart at vide at vi kan spille på flere forskellige strenge i fremtiden.

Team Nord Øst, Randers møder deres næste modstandere fra Alliancen/Bjerregrav på Munkholmhallen. Der er kampstart søndag den 5. december klokken 13:35.

Kampens resultat: 19-16 til Team Nord Øst, Randers
Række: U-15 Pige B

Kilde: Træner Kenneth Lionett, Team Nord Øst, Randers - U-15 Pige B