Svenne Poulsen strålede klart da Vorup sejrede

Foto: Mikael Lehm
Profilbillede

Vorup FBs Herrer Serie 3 lagde en målrettet indsats for dagen ved fredagens opgør mod IF Midtdjurs, da mandskabet besøgte Ryomgård Stadion.

Det lykkes for spillende holdleder Lehm og co. at hente sejren med hjem til Vorup FB. Mikael Lehm knytter følgende ord til 0-3-resultatet:

“Fuldstændig fortjent sejr! De står seriøst 11 mand på buen af deres felt - i HELE KAMPEN! Vi spiller tålmodigt, og får som fortjent til sidst.”

Efter kampen siger den stolte spillende holdleder yderligere:

“Svenne Poulsen var helt outstanding; straffespark som han selv laver “assist” til. Scorer på det, og scorer kort tid efter på et konge langskud. Vores keeper Mads Ankersen skal også nævnes. Han laver en vild assist til det tredje mål, som Mads Damsgaard sparker ind med det kolde venstreben." 

"Der er så mange gode spillere i denne klub, og et mega fedt sammenhold. Om du er 42 eller 19, så snakker man sammen. Hold øje med VFB! Så i bund og grund vil jeg fremhæve hele klubben.”

Mikael uddyber, hvad der helt konkret var udslagsgivende for den flotte sejr:

“Vores kendskab til hinandens styrker/svagheder. Flot, flot sejr mod et fint Serie 3-hold. Vi har nu 5-0 og 6 point for to kampe.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Vorup FB hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder TRIF i aften - mandag den 15. august.

Der er kampstart på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj klokken 19:45.

Kampens resultat: 0-3 til Vorup FB
Række: Herrer Serie 3

Mål
74'0-1Svenne Poulsen (straffe)
79'0-2Svenne Poulsen
83'0-3Mads D. Andersen

Kilde: Spillende holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Serie 3