Svenne Poulsen: 'Jeg er mega stolt af de unge drenge'

Vorup FB var mandag draget til Egeris Kunstgræsbane for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Vorup FB rejse hjem med en 2-4-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede VORES Randers Vorup FBs træner Svenne Poulsen, til en reaktion på kampens forløb.

Jeg er mega stolt af de unge drenge. Vi er lige kommet hjem efter en træningslejr i Malaga, hvor vi lander i Danmark søndag aften. Og så går vi op og udspiller Skive i de første 45 minutter. Dette sker endda selvom vi kommer bagud 1-0 på et selvmål, efter bare tre minutter.

Det er vores klart bedste halvleg, mens jeg har stået i spidsen for U19, og havde vi været foran 5-1 ved pausen havde ingen kunne sige noget til dette. Efter pausen er det tydeligt at turen i Malaga sidder i kroppen på de unge drenge, og Skive kommer bedre med i kampen, men vi står godt i vores bagkæde og en super keeper.

Træner Poulsen fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Skive IK.

Det der fungerede for os var, at vi spillede bolden rigtig godt og hurtig rundt på banen.

Svenne var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

Der er mange der skal ha ros for deres indsats, men skal jeg nævne to, så bliver det Morten Hau og vores keeper, Mads Ankersen.

På mandag den 28. marts møder Vorup FB AaB. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj.

Kampens resultat: 2-4 til Vorup FB
Række: U19 Drenge Liga 2 - Forår 2022

Mål
3'1-0Selvmål
10'1-1Morten Hau
45'1-2Frederik Kjær
75'1-3Morten Hau
83'1-4Anderas Nellemand