Supplér den lokale shopping i Randers med gode onlinetilbud

Profilbillede
dato

De lokale butikker i Randers har både et stort udvalg og ofte gode tilbud og udsalg. Der kan dog også være varer, som ikke findes i butikkerne, eller tidspunkter, hvor priserne er meget bedre online. Derfor kan det give mening at supplere den lokale shopping med gode onlinetilbud. Her får du nogle gode tips til, hvordan du sparer penge med onlineshopping.

Tjek leveringen

Det allerførste tip til at spare penge handler ikke om gode tilbud, men snarere om hvordan du får dine køb leveret. Mange onlineshops bruger nemlig dyre leveringsløsninger, som æder al besparelsen på at handle online op. Derfor er det vigtigt at holde øje, når du finder en ny webshop. Du kan tjekke din levering fra capalus.dk, hvis du handler på webshops fra andre EU-lande. De er nemlig specialiserede i levering på tværs af landegrænser, så dine ordrer altid kommer sikkert frem. Og der kan være mange penge at spare ved at købe fra udenlandske webshops, som ofte sælger mærkevarer til lavere priser.

Tilmeld dig deres nyhedsbrev

Mange webshops har i dag nyhedsbreve, som bliver sendt ud en eller flere gange om ugen. Her tilbyder de indimellem eksklusive rabatter, rabatkoder eller adgang til lukkede udsalg, som kan spare dig mange penge. Ofte vil der endda være en rabatkode på 10-20% at hente bare ved at tilmelde dig i første omgang. Selvom de selvfølgelig har til hensigt at få dig til at bruge penge på deres webshop, kan du ofte også finde gode råd eller inspiration i disse nyhedsbreve. Det smarte er, at du kan altid tilmelde dig og så afmelde dig nyhedsbrevet igen, hvis det ikke er noget for dig.

Sammenlign priser

Et andet godt råd til at finde de bedste priser, er at bruge lidt tid på research. Tit kan det godt betale sig at tjekke flere forskellige webshops, som sælger de samme varer eller at bruge en pris-sammenligningsside. Vær dog opmærksom på om sammenligningssiden faktisk viser den vare, du er på jagt efter. Faktorer såsom størrelse, farve og tilgængelighed kan indimellem snyde sammenligningssiderne.

Der kan være mange penge at spare ved at købe online, men desværre kan der også være en større sandsynlighed for at blive snydt. Derfor er det vigtigt at tjekke op på hjemmesiden, hvis du ikke har handlet der før. Lyder tilbuddet lidt for godt til at være sandt, er det det sandsynligvis. Vælg derfor altid pålidelige og velrenommerede onlinebutikker for at sikre en god shoppingoplevelse.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen