Succes med frokostjazz

Kilde: Jazzens Venner
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

De to første koncerter med frokostjazz arrangeret af Jazzens Venner i Randers har været en succes med stort set udsolgt begge gange. Det samme forventer foreningen lørdag den 28. november, hvor der igen serveres tre stykker smørrebrød og en koncert på Underværket.

Man er lige ved at sige Venndt på en tallerken, men den lokale multimusiker Jacob Venndt optræder dog på scenen, og leder tallerkenerne til serveringen, som i øvrigt hver gang har fået ros fra publikum, ligesom musikken har fået det.

Jacob Venndt kommer med sin Fabulous Swingtrio, som er noget af det mest underholdende i dansk jazz. Dygtige musikere, kendte sange og god stemning. Venndt, der i parentes bemærket selv er medlem af Jazzens Venners bestyrelse, bliver bakket op af piano og trommer, mens han selv spiller bas og mundharpe, ligesom han tager sig af alle de finurlige præsentationer og vokalerne.


Foto: Kurt Helge 

Repertoiret er fyldt med elskede klassikere inden for swinggenren, ligesom nyere evergreen og ikke mindst danske sange bliver taget under kærlig behandling. Guldalderjazz i Asmussen, Armstrong og Leo Mathisen-stil. Og så selvfølgelig Toots Thielemanns-stemning, når Venndt bruger mundharpen.

Jazzens Venner når op på tre gange frokostjazz i efteråret, men der er ingen tvivl om, at successen bliver gentages i 2021.

Dato: Lørdag den 28 november 2020 
Tidspunkt: Kl. 12.00
Adresse: Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler