Sublim holdindsats da Team Nord Øst storsejrede

Bjerringbro FH - Team Nord Øst (Foto: M. Hvid)
Profilbillede
dato

Søndag skulle Team Nord Østs U13-piger en tur til Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, hvor Bjerringbro FH ventede deres besøg.

Denne tur var til stor succes for netop Nord Øst-pigerne, som kunne notere sig en sejr på cifrene 7-18. Træner, Maria Hvid er ufatteligt stolt af pigerne:

“Det var rigtig godt. Generelt er jeg meget stolt over, at være træner for disse tøser, men efter sådan en flot kamp bliver jeg bare endnu mere stolt. De leverer og spiller som et hold. I dag har vi en dejlig indstilling og er klar fra start, hvilket resulterer i en rigtig flot og velspillet start på kampen.”

“Vi afprøver noget 5-1 forsvar i 2. halvleg, som pigerne aldrig har prøvet før. Det er selvfølgelig svært, men i det store hele lykkes vi med det. Vi får skabt noget forvirring hos modstanderne, som resulterer i nogle boldtab. Så kæmpe ros til pigerne for at tage nye udfordringer med oprejst pande og kæmpe fightermentalitet, selvom tingene virker svære og frusterende.”

Hvad er det, der gør, at I vinder i dag?

“Vi får sat vores angrebsspil flot op og får kørt vores systemer flot igennem, så vi får spillet os frem til flere store 100%-chancer. Vi har nogle skytter, som virkelig tager ansvar og viser, at de tager de ting til sig, som vi drøfter inden kampen. Det er bare flot.”

Der var ingen tvivl om, at Maria Hvid var stolt af sine piger efter søndagens indsats. Flere spillede en flot kamp, og det var en holdindsats, understreger hun, selvom hun fremhæver to af dem:

“Jeg er nødt til at fremhæve vores målmand, Anna. Hun har kun stået på mål siden sommerferien - men det er helt vildt, hvor meget og hvor hurtigt, hun har rykket sig. Hun nupper et par rigtig store chancer i dag - så hun fortjener et kæmpe skulderklap.”

“Derudover må jeg fremhæve Ida, som i kampen i dag tager de udviklingspunkter til sig, som vi har snakket om de sidste par kampe. Hun er klar, har den rette indstilling og leverer på et højt niveau i dag. Stor ros. Men det er stadig en holdindsats. Og sejren var ikke kommet i hus, hvis ikke alle pigerne havde spillet så flot håndbold, som de gjorde,” lyder det fra Maria Hvid.

Team Nord Øst skal i kamp igen mod Hadsten Håndbold 2 på torsdag, den 17. november. Kampen fløjtes op på Vestjysk Bank Arena, Hadsten klokken 18:30.

Kampens resultat: 7-18 til Team Nordøst, Randers 2
Række: U13 Pige B

Kilde: Træner Maria Hvid, Team Nordøst, Randers 2 - U13 Pige B