Stolpe ud for Vorup FB-pigerne i tæt drama

Vorup FB måtte nøjes med uafgjort (Foto: Jimmi Grønkjær Jensen)
Profilbillede
dato

Klokken 14:35 i Ulvehøjhallen var der lagt op til et spændende opgør, da Hammel GF havde taget udebaneturen for at møde Vorup FB . Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 23-23.

Det blev til et enkelt point for Vorup og cheftræner, Jimmi Grønkjær Jensen. Han havde følgende at sige til kampens udfald.

Vi spiller uafgjort men tabte to point. Vi er kontrol over kampen med en føring på 6 mål i miden af anden halvleg. Da bliver vi fanget af Hammel trækker ekstra tempo og spil ud af kampen som de praktiserede igennem hele kampen. Vi bliver lullet stille og roligt helt ned i tempo. Det er ærgerligt vi ikke formår at lukke kampen.

Hammel spiller, i ca. 20 minutter, lange angreb der udløser mål, på de sidste afleveringer inden dommeren vil dømme passivet spil. Dertil skal også siges at vi har tre skud på stolpen de sidste 5 minutter, som reelt er det vi taber på.

Vi bliver også ramt af 4 to minutters udvisninger i slutfasen - som jeg må sige lige var på vippen - linjen fra dommerene syntes jeg ændrede sig så vi fik to minutternes udvisninger for samme tacklinger som tidligere i kampen gav frikast.

Det var en affære, hvor bølgerne gik højt, og føringen skiftede frem og tilbage. Grønkjær Jensen fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Vi kommer faktisk til masser af chancer, og får også mål, men igen vi står i forsvar i store dele af kampen. Vores spil fungerede dog i store dele af kampen.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, med det sagt ville Grønkjær Jensen fremhæve visse lovende takter fra dagens præstation.

Vi har igen Klara Lauersen med, og hun går ind og laver mange fine ting, både i forsvar og angreb. Vores strege, Julie og Sofie, spiller en meget flot kamp, godt hjulpet med fine indspil af vores backs.

På fredag, den 4. marts, møder Vorup FB møder modstand af Hørning Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 19:15 i Hørning Idrætscenter.

Kampens resultat: 23-23
Række: U-15 Pige 1. Division B

Kilde: Cheftræner Jimmi Grønkjær Jensen, Vorup FB - U-15 Pige 1. Division B