Stærk holdpræstation var ikke nok i nederlag mod topholdet

(Foto: J. Jensen)
Profilbillede
dato

Søndag var der håndbold i luften i Fælledhallen, Skanderborg, da Vorup FB var på besøg hos topholdet, Skanderborg Håndbold. Det var en svær opgave for Vorup-pigerne, der desværre også måtte se sig besejret.

Træner for Vorup FB, Jimmi Grønkjær Jensen, var udmærket klar over at det ikke blev en nemlig kamp, så det gjaldt om at kæmpe alt hvad holdet havde lært. Desværre var heldet foran Skanderborgs mål ikke til stede.

“Vi vidste det vil blive en svær udebanekamp idag mod det suveræne tophold Skanderborg. Vi sagde til os selv, at det er en gratis kamp for os, så det gjaldt om at stå sammen og fighte en hvis del ud af bukserne. Vi hænger godt ved igennem hele kampen går til pause bagud 11-7. I pausen er det nogle tilfredse piger og trænere, og vi får justeret yderligere på vores forsvar.”

“Vi går til 2. halvleg igen med en tro på vores forsvar, som holder Skanderborg på “kun” fem mål. Dog har vi selv svært ved at få puttet bolden i mål. Vi kommer til masser af fine målgivende chancer, som giver os fem straffe i anden halvleg, som vi alle brænder. Vi ender med at tabe anden halvleg med 5-3, og går fra banen med et nederlag 16-10.”

Nu skal der øves straffekast
Kampen gik ikke som håbet for Vorup FB, og cheftræneren løftet sløret for, at der nu skal trænes straffekast.

“Tror vi går i træningslokalet og øver på staffekast. Nu venter den sidste afgørende kamp, i næste weekend mod Sejs-Svejbæk, og en Top 3 placering, der afgører vores kval til den nye række efter jul, 1. Division A.”

Nederlaget til trods, så var der en utroligt god stemning i omklædningsrummet, fortæller Jimmi Grønkjær Jensen.

“Det var den fedeste holdpræstation, hvor alle piger bød ind i denne svære kamp. Efter kampen var der højt humør i omklædningsrummet - det er ikke hver dag, et hold kan holde Skanderborg på kun 16 mål og “kun” fem mål i en halvleg.”

På lørdag den 3. december skal Vorup FB møde Sejs-Svejbæk IF i et vigtigt opgør. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 i Sejs Skolehal.

Kampens resultat: 16-10 til Skanderborg Håndbold
Række: U15 Piger 1. Division

Kilde: Træner Jimmi Grønkjær Jensen, Vorup FB - U15 Piger 1. Division