Stærk 2. halvleg bringer sejren i hus for Vorup-pigerne

Vorup FB U15 Piger 1. Division (Foto: J. Grønkjær)
Profilbillede
dato

Søndag tog Vorup FB turen til Søften Kultur- og Idrætscenter, hvor de skulle op imod Team Favrskov Håndbold, som ugen forinden havde været på besøg hos Vorup. Her sejrede Vorup, og de skulle forsøge at gøre kunsten efter i returopgøret.

Det var dog ikke den samme kontrol Vorup FB-pigerne kom ud med i søndagens kamp, og de havde store problemer i første halvleg. Træner Jimmi Grønkjær Jensen mener, at det kan være lidt tricky at møde samme modstander inden for så kort tid.

“En returkamp en uge efter den første kamp kan altid være lidt tricky. I den første kamp havnede vi hele kampen under kontrol, men da kampen blev fløjtet i gang var vi ikke afstemt nok forsvarsmæssigt, og kom hurtigt bagud 0-4. Vi havde store problemer med at få bolden i mål i første halvleg samt der var alt for mange tekniske fejl. Vi går til pause bagud 9-7.”

Men det var ikke godt nok for Grønkjærs tropper, der kom ud til 2. halvleg med en helt anden indstilling, hvilket bragte tilfredshed frem hos Vorup-træneren.

“Vi var som forvandlet i 2. halvleg, som vi vinder 13-8. Det er en stor force, at vi kan gå til 2. halvleg og minimere vores tekniske fejl så markant. Det får troen på egne evner som et hold til at udmunde sig i mange flotte præstationer. Vores bredde i truppen gør bare, at der altid er nogle piger har byder ind når vi har mest brug for det.”

Hvad var det der i sidste ende gav jer sejren?

“Vi får hele truppen i gang, specielt forsvarsmæssigt, med masser af flotte redninger igen af Nanna Clausager i målet. Forsvarsmæssigt og i kontradelen havde vi Claire Toft Brædstrup, der virkelig fik lavet mange spilstop med mange flotte forsvarsaktioner i dag.”

Vorup FB skal i kamp igen mod Gødvad GIF lørdag den 19. november. Kampen fløjtes op i Ulvehøjhallen klokken 15:40.

Kampens resultat: 17-20 til Vorup FB
Række: U15 Piger 1. Division

Kilde: Træner Jimmi Grønkjær Jensen, Vorup FB - U15 Piger 1. Division