Spansk grisefest i Randers

Profilbillede
Anja Nielsen

I august står den på ægte spansk grisefest hos Casa De Tapas i Randers. Det er under Randers Festuge, at du således kan muntre både øjet og smagsløgene med indbydende spanske lækkerier. Der er dømt forkælelse på højt plan med helstegt pattegris, spændende tilbehør og spanske vine. Skab skønne sommerminder for hele familien med spansk finesse.

Er du til spansk grisefest med alt, hvad hjertet kan begære, så er der her rig mulighed for at få stillet sulten og måske tørsten med lækre spanske specialiteter.

Lad både smagsløg og sanser blive forkælet med friske råvarer, smukke anretninger og skøn stemning på restaurant Casa De Tapas, når der skrues ekstra op for eksklusive smagsoplevelser i forbindelse med Randers Festuge.

Helstegt pattegris, marinerede tigerrejer og fyldte papayas

Det bliver bestemt ikke kedeligt, når den traditionelle og velsmagende helstegte pattegris står på menuen. Der er nemlig masser af små øvrige delikatesser hos Casa De Tapas. 

Marinerede tigerrejer, fyldte papayas, okse ensaladilla, sprud af chorizo, montaditos er som oftest at finde på menuen. Det samme er fristende minitærter, blinis med seranoskinke og kammuslinger samt canutillos con crema også.

Her finder du rammerne for, hvad der kan blive en god og mindeværdig aften fyldt med skønne smagsoplevelser efter stolte spanske traditioner. Medbring blot familien og det festlige humør.

Sted: Casa De Tapas

Dato: D. 13.-15. august samt 19.-21. august

Pris: 195 kr. for voksne, 95 kr. for børn u. 12 år.

Bestilling sker lige her.

Kilde: Redaktionen