Spændingen stiger! Vorup-kvinderne gjorde hvad de skulle inden fredagens finalekamp

I søndagens fodboldkamp mellem ASA Aarhus og Vorup FB endte det med en overbevisende sejr til udeholdet. Vorup FB vandt kampen med 4-1 og satte dermed presset tilbage på Aarhus 1900 inden deres kamp i aften, tirsdag.

Det var Vorup FB, der kom bedst fra start og lagde et højt pres på hjemmeholdet. De fik bolderobret højt oppe på banen, men manglede skarphed i den sidste aflevering og afslutning. Efter cirka 30 minutters spil lykkedes det dog Vorup FB at score det første mål.

Stine Moeslund Larsen, der spiller venstre back, skubbede sig godt frem og prikkede bolden i kassen i en 1-mod-1 situation mod målmanden. Dette mål gav udeholdet en 1-0 føring, som de kunne gå til pause med.

I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere kampen. I det 64. minut scorede Stine Moeslund Larsen endnu engang og øgede udeholdets føring til 2-0. Hun viste sig virkelig som en afgørende spiller i dagens kamp, da hun også bidrog med en assist og scorede et hattrick senere i kampen.

I det 83. minut scorede Julie Skipper det tredje mål for Vorup FB, inden Stine Moeslund Larsen afsluttede sin fantastiske præstation med endnu et mål i det 87. minut. Hjemmeholdet formåede dog at reducere til 1-4 i det 90. minut.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Line Hansen, at hun var tilfreds med sejren, da den lægger presset tilbage på Aarhus 1900 inden deres næste kamp.

“Dejligt med en sejr som ligger presset tilbage over på Aarhus 1900 i deres kamp på tirsdag (i aften), inden vi skal møde dem i årets sidste kamp på fredag. ASA har en virkelig stærk central spiller som det krævede teamwork fra vores centrale spillere at få lukket ned for.”

Hun fremhævede også Stine Moeslund Larsen for hendes imponerende præstation med tre mål og en assist fra venstre back-positionen.

“Det er lidt svært at komme udenom Stine Larsen idag, efter 3 kasser og en assist fra venstre back. Hun løb også fortjent med både stemmere og fighter. Men alt i alt blev der arbejdet godt over hele linjen. Nørby har en meget vigtig redning tæt under mål lige inden pausen så vi kan gå til pausen med en 0-1 føring.”

Nu ser Vorup-pigernne frem til deres sidste kamp i året, hvor de skal møde Aarhus 1900 på fredag. Men mon ikke, de også holder øje med Aarhus 1900's kamp i aften.

Næste kamp for Vorup FB er fredag 27. oktober, hvor de skal møde Aarhus 1900 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-4 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder