SMIFFs Serie 2-Damer leverede en flot sejr

Onsild Idrætsforening havde taget turen til Korshøjhallen, hvor SMIFF, Harridslev gjorde det onde ved deres gæster, der blev sendt hjem med cifrene 18-14.

Derfor var det også en tilfreds Lars Andersen cheftræner for SMIFF, Harridslev, vi fangede til en reaktion på kampen.

Jeg er super stolt over pigernes præstation, de spiller en god kamp med få fejl, og endda mod et godt og rutineret mandskab fra Onsild. Men vi får også vist at når vi rammer dagen så kan vi nemt være med i toppen med et nyt hold hvor vi først er ved bygge noget nyt op

Lars havde også et par ord at sætte på hvad der bidrog til sejren:

Vores forsvar især de sidste 25 minutter af 2. halvleg, samt at vi i dag lavede meget få tekniske fejl.

SMIFFs præstation udmundede sig i to point, og cheftræner Andersen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere, men enkelte skilte sig ud:

Der er ingen tvivl om at Maria Hviid spillede en fremragende kamp, med hendes 8 mål, men også Mette Hoe var stærk i begge ender, og Heidi Seerup i målet var stærk i afgørende situationer

På torsdag den 18. november møder SMIFF, Harridslev Onsild Idrætsforening.
Kampen fløjtes i gang klokken 20:00 i Onsildhallen.

Kampens resultat: 18-14 til SMIFF, Harridslev
Række: Serie 2 Damer

Kilde: Cheftræner Lars Andersen