SMIFF09 Serie 2-Damer: "Det sociale kommer først"

Foto: SMIFF09 Serie 2-Damer // Kathrine Ehrenreich Schmidt.
Profilbillede
dato

Det blev suverænt til en top 3 for SMIFFs Serie 2-Damer i forrige sæson, så de store ambitioner er ikke lagt på hylden - men resultater vil aldrig blive hovedfokus.

"Vi er en klub og et hold, som sætter stor fokus på det sociale aspekt. Der skal være plads til alle uanset niveau - så det har vi altid som fokuspunkt," lyder det fra holdleder for SMIFF09 Serie 2-Damer, Kathrine Ehrenreich Schmidt, i vores snak med hende frem mod den nye sæson.

Man kan derfor snakke om en stærk sammentømret trup, når man retter fokusset på det randrusianske Serie 2-hold fra SMIFF09. Her har man ovenikøbet fået flere stærkere personer i og omkring truppen tilbage, hvilket kun styrker troen på tingene. 

"Jeg er selv kommet tilbage fra barsel, mens en anden godt nok er blevet gravid, men vi har fået en spiller tilbage, som har holdt pause i et par år og en spiller, der har været skadet med en brækket ankel et års tid," fortæller Kathrine. 

Derfor fastholdes optimismen trods et nederlag i holdets eneste træningkamp, understreger Kathrine Ehrenreich Schmidt.

"Vi har kun spillet en enkelt træningskamp mod et hold i Jyllandsserien, som blev til et 3-1 nederlag. På trods af nederlag var det en god kamp, som vi fik en masse ud af, og vi gik af banen med smil på læben."

Det sociale er vigtigst, men ambitionerne vægtes også højt 
Selvom der er stort fokus på det sociale hos SMIFF09s Serie 2-Damer, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at man går ind til forårssæsonen med store ambitioner, hvis man spørger Kathrine.

"Vi har en forventning om at ende i top 3. Uden stor kendskab til holdene er det selvfølgelig svært at sige med sikkerhed, hvordan vores muligheder er, men normalt plejer der ikke at være så stor niveaumæssig forskel, så vi ser vores muligheder som gode." 

Her er der især ét hold, man ser frem til at møde i den kommende sæson i Serie 2. 

"Vi er kommet i en pulje med flere hold, som vi ikke har kendskab til. Så det er selvfølgelig spændende, hvor de niveaumæssigt ligger henne. Dronningborg kender vi lidt til og de plejer at have stor intensitet, så der bliver fart på i de kampe," 

"Og som nævnt, da vi ikke har den store kendskab til holdene udover Dronningborg, så det må blive dem, vi glæder os mest til at møde. De har førhen givet os stor modstand og været ret målfarlige."

Første opgave for SMIFF09 Serie 2-Damer er mod netop Dronningborg, som man skal møde mandag d. 4. april på Dronningborg Kunstgræsbane.

Kilde: Kathrine Ehrenreich Schmidt - Holdleder for SMIFF09 Serie 2-Damer