SMIFF-træner varsler om ændringer efter ydmygende nederlag: “Skal spillerne have en anden på min post?“

SMIFF's U15-drenge blev ydmyget på hjemmebane, da de tabte med hele 0-8 til Randers Freja på Albæk Stadion. Udeholdet dominerede kampen fra start til slut og scorede mål på samlebånd.

Det første mål kom allerede i det andet minut, hvor udeholdet fik en tidlig føring. Herefter fortsatte Randers Freja med at score i en lind strøm. I det 38. minut blev det 0-2, og blot et minut senere blev føringen udbygget til 0-3. Inden pausen scorede udeholdet yderligere to mål, hvilket betød, at SMIFF gik til pause med en skuffende 0-5 stilling imod sig.

I anden halvleg fortsatte Randers Freja med at dominere kampen. I det 55. minut blev det 0-6, og i det 62. minut blev føringen udbygget til 0-7. Kampen blev definitivt afgjort i det 69. minut, hvor udeholdet scorede deres ottende mål og cementerede deres overlegenhed.

Efter kampen udtalte Smiffs cheftræner, Morten Wiese Jacobsen, sin skuffelse over resultatet. Han beskrev nederlaget som en ydmygelse:

“Ydmygelse, vi taber 0-8 og spiller med 13 spillere, da vi får 2 ekstra spillere ind. Og Freja med 10 spillere da de får et gult kort. Vi vidste godt det blev svært, og havde heller ikke regnet med noget. Men vi er rigtig kede af målscoren.”

Før næste kamp skal SMIFF arbejde på deres afslutninger, og Jacobsen erkendte også, at man måske skulle overveje at ændre noget på sin position som cheftræner.

“Vores afslutninger skal forbedres, og så skal jeg selvfølgelig også begynde at kigge ind ad, om spillerne skal have en anden på min post. Vi har stadig en sejr tilgode i denne sæson og den skal snart komme, håber jeg,” erkender Wiese Jacobsen til VORES Randers.

Jacobsen fremhævede dog også nogle positive aspekter ved kampen. Han roste især Tobias Birkmose Andersen, som blev kåret som kampens spiller, samt holdets målmand, der tog mange af Randers Frejas forsøg på mål. Målmanden fik faktisk næstflest stemmer til kampens spiller.

SMIFF-anfører, Oliver Honoré Sørensen, giver også sin reaktion på kampen:

“Det var en total ydmygelse.”

Næste kamp for SMIFF er tirsdag 19. september, hvor de skal møde Lystrup IF på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-8 til Randers Freja
Række: U15 Drenge Liga 3