SMIFF tager revanchen over Dronningborg: “Vigtig sejr i en sindssyg tæt pulje”

Serie 4: SMIFF - DB (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

SMIFF sikrede sig en vigtig sejr på hjemmebane mod Dronningborg Boldklub med en 2-0 sejr på Albæk Stadion. John Nielsen scorede det første mål for hjemmeholdet i det 15. minut, og Mathias Kristensen øgede føringen til 2-0 i det 75. minut.

Efter kampen var træner for SMIFF, Heidi Seerup, glad for holdets præstation og fremhævede især midterforsvaret med John Nielsen og Victor Reher, som spillede en god kamp. Reher blev også kåret som kampens spiller.

“En vigtig sejr i en sindssyg tæt pulje, hvor størstedelen af kampene er "6 points"-kampe. Det var revanchetid og det vidste og viste gutterne bestemt også. Mit midterforsvar med John Nielsen og Victor Reher spiller virkelig en god kamp. Reher tager da også både stemmerne og kampens spiller”

Seerup var også tilfreds med holdets spil og sagde, at det, de havde trænet på de sidste par måneder, begyndte at vise sig mere og mere. 

“Vi spillede i store dele af kampen rigtig fint fodbold. Og det vi har trænet igennem de sidste par måneder viser sig mere og mere.”

SMIFF's sejr var en revanche efter tidligere nederlag, og Seerup var glad for, at holdet viste, at de kunne tage revanche og vinde vigtige kampe i en tæt pulje.

På mandag den 29. maj møder SMIFF Kristrup B (2). Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Kristrup Stadion.

Kampens resultat: 2-0 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Træner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4