SMIFF sejrer på ny og fortsætter den gode sæsonstart

Profilbillede
dato

SMIFF og KFUM Fodbold stod over for hinanden i tirsdagens kamp på Albæk Stadion. Det var en kamp, der bød på masser af mål og spænding, men det var hjemmeholdet, der trak det længste strå med en sejr på 3-1.

KFUM Fodbold kom ellers bedst fra start og tog føringen i kampen. I det sjette minut scorede Morten Jensen for udeholdet og bragte dem foran med 0-1. Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud og kæmpede sig tilbage i kampen.

I det 39. minut fik hjemmeholdet udlignet, da Kasper Manø scorede og bragte balance i regnskabet. Kampen var herefter åben, og begge hold kæmpede hårdt for at få det afgørende mål.

I det 69. minut var det hjemmeholdet, der fik scoret og tog føringen i kampen. Nikolaj Strunge Skyggebjerg blev målscoreren, der sendte bolden i nettet og bragte hjemmeholdet foran med 2-1. Hjemmeholdet fortsatte med at presse på og søgte at udbygge deres føring.

Efter 83 minutter lykkedes det endelig for hjemmeholdet at score igen. Mikkel Olsson blev målscoreren, der cementerede sejren for hjemmeholdet og øgede føringen til 3-1. Udeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen, men hjemmeholdet holdt stand og sikrede sig sejren.

Efter kampen var cheftræner for hjemmeholdet, Heidi Seerup, glad for de tre point, men anerkendte også KFUMs indsats:

“Jeg er glad for de tre point. Vi møder et godt KFUM-hold, der er virkelig gode på deres omstillinger og på en dag, hvor vi gør tingene ekstra svært for os selv. Så er man ekstra godt tilfreds med tre mål og tre point.”

Heidi Seerup fremhævede også spillerne Nikolaj Strunge Skyggebjerg og Mikkel Olsson, der imponerede. Men fodbold er en holdsport, understreger hun:

“Nikolaj Strunge Skyggebjerg spiller en flot kamp og deler sammen med Mikkel Olsson stemmerne fra de andre spillere. Men fodbold er en holdsport, og jeg må bare sige at alle fjorten spillere knoklede for hinanden og det gav os tre point.”

Heidi var også tilfreds med holdets tålmodighed, især i anden halvleg, der var med til at sikre sejren. Hun fremhævede holdets tro på hinanden og evnen til at tro på, at målene nok skulle komme. Hun roste også spillerne for deres sammenhold og hårde arbejde.

Næste kamp for SMIFF er lørdag 19. august, hvor de skal møde Helsted Fremad IF (1) på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 3-1 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4