SMIFF mangler skarphed og må nøjes med ét enkelt point: "Det massive tryk vi starter med skulle have givet to-tre mål"

I dagens spændende fodboldkamp mellem Skødstrup SF og SMIFF endte kampen uafgjort med resultatet 2-2. Begge hold kæmpede hårdt for sejren, men måtte til sidst dele pointene.

Det var hjemmeholdet, Skødstrup SF, der kom bedst fra start og fik scoret det første mål i det 34. minut. Målscoreren var endnu ukendt, men det var tydeligt, at hjemmeholdet var opsatte på at vinde kampen.

Udeholdet, SMIFF, lod sig dog ikke slå ud af hjemmeholdets føring og formåede at udligne i det 38. minut. Målscoreren var Nilas Klausen, der imponerede med et flot langskudsmål.

Efter pausen var det igen SMIFF, der kom på tavlen. I det 53. minut scorede Tobias Birkmose Andersen og bragte udeholdet i front med 2-1. Det så ud til, at SMIFF havde kontrol over kampen.

Men hjemmeholdet gav ikke op, og i det 67. minut lykkedes det dem at udligne til 2-2. Kampen var nu helt åben, og begge hold kæmpede for at finde det afgørende mål.

Efter kampen udtalte SMIFF's cheftræner, Morten Wiese Jacobsen, at han var ærgerlig over det uafgjorte resultat, men samtidig tilfreds med holdets præstation.

"Vi tabte jo til Skødstrup sidste gang, men denne gang var det os der styrede kampen. Skødstrup træner måtte da også sige at de var heldige til sidst. Stor tak til vores trofaste tilskuere, som kom og kunne nyde solen, og en omgang fodbold.”

Jacobsen fremhævede også nogle af holdets spillere. Tobias Birkmose Andersen blev kåret som dagens spiller, men Jacobsen nævnte også Nilas Klausens flotte langskudsmål og Oliver Jensens store arbejde på højre kant:

“Tobias Birkmose Andersen blev dagens spiller, men jeg er også nødt til at nævne Nilas Klausen’ flotte langskudsmål og Oliver Jensen’ kæmpe arbejde på højre kant.”

Træneren var tilfreds med holdets opspil på kanterne og spillerne evne til at gøre sig spilbare. Han påpegede, at holdet var klar fra starten og lagde et massivt tryk på Skødstrup SF. Selvom der var mange afslutninger på mål, ville bolden bare ikke i kassen.

Inden næste kamp mener Jacobsen, at holdet skal forbedre deres evne til at ramme hinanden bedre, da der var en smule for mange fejlafleveringer i dagens kamp. Han understregede også, at holdet vil fortsætte med at træne afslutninger.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Skødstrup SF og SMIFF, hvor begge hold viste stor vilje og kampgejst.

SMIFF-spilleren, Ludvig Wiese Jacobsen, Lone Poulsen og Laura Poulsen, giver også deres reaktioner på kampen:

"Drengene havde fortjent en sejr idag, de var helt sikkert det bedste hold. Men havde ikke heldet med sig," siger tilskuer Lone og Laura Poulsen.

"Massivt tryk fra start, skulle have givet 2-3 mål, ellers spiller vi bedst i anden halvleg. Men mangler at heldet kikker i vores retning," siger spiller Ludvig Wiese Jacobsen

Næste kamp for SMIFF er torsdag 12. oktober, hvor de skal møde Randers Freja på Randers Stadion, kunstgræs. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 2-2 til SMIFF
Række: U15 Drenge Liga 3