SMIFF måtte nøjes med en deler i direkte kamp om andenpladsen

Profilbillede
dato

SERIE 4: KFUM Fodbold og SMIFF bragede lørdag sammen i et tæt opgør, der endte uafgjort 2-2. Kampen blev spillet på Langvang Idrætscenter, og begge hold var klar over, hvor vigtig kampen var.

Udeholdet kom godt fra start og scorede to mål i henholdsvis det 9. og 18. minut. Nikolaj Strunge Skyggebjerg og Jesper Mønsted var målscorerne for SMIFF.

I anden halvleg kom hjemmeholdet tilbage i kampen. Morten Jensen scorede i det 62. minut og reducerede til 1-2, og blot to minutter senere udlignede Elias Hansen til 2-2. Begge hold kæmpede hårdt for sejren, men ingen formåede at score flere mål, og kampen endte derfor uafgjort.

Cheftræner for SMIFF, Heidi Seerup, fremhævede efter kampen, at det var en direkte kamp om andenpladsen, som begge hold delte med en halvleg hver.

“En direkte kamp om anden pladsen som vi delte med en halvleg hver. Masser af brændte chancer, godt hurtigt spil og der blev gået til den. Der var ingen tvivl om, hvad den kamp betød for begge hold.”

Seerup fremhævede hele holdet for deres flotte præstation i første halvleg og deres kampgejst i anden halvleg. Hun understregede, at holdet vinder og taber som et hold og udtrykte stor respekt for deres spil, løbearbejde og fight. Nikolaj Strunge Skyggebjerg blev kåret som kampens fighter og modtog anerkendelse fra træneren.

Selvom SMIFF havde en god første halvleg og førte 2-0 ved pausen, var det tydeligt, at KFUM var bedst i anden halvleg. På bare to minutter fik de udlignet til 2-2, og kampen blev herefter meget åben. Slutresultatet blev 2-2, hvilket var nok for SMIFF til at beholde andenpladsen.

Seerup mente dog, at der var flere ting, som holdet skulle arbejde på i træningerne frem mod de resterende fire kampe i sæsonen.

“Der er flere ting, som vi efter kampen fik vendt der skal arbejdes med til træningerne igennem resten af sæsonen. Vi mangler stadig fire kampe som skal vindes for at være sikker på at ende helt i toppen, så vi går ind I den sidste måned fokuseret og opsatte på at gøre vores bedste for at få 12 point.”

Næste kamp for SMIFF er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde Kristrup B (2) på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 2-2 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4