SMIFF lader sig inspirere under håndbold-EM

SMIFF09 Serie 2-Damer (Foto: Rikke Olofsen)
Profilbillede

Håndbold-EM i Ungarn er for døren, og de danske håndboldherrer skal igen i aktion. I SMIFF09 ser man på slutrunden med stor optimisme og åbenhed for inspiration til ny læring.

Lars Andersen, der er træner for Serie 2-damerne, fortæller hvad det gør ved truppen, at der er en slutrunde i gang:

"Det betyder da, at når vi mødes til træning, så er der en masse at snakke om; Hvordan kampene gik, hvordan de enkelte spillere præsterer og hvorfor vi ikke gør sådan på vores hold?"

På den måde lade SMIFF-damerne sig inspirere af forskellige detaljer i kampene. Lars Andersen fortæller også hvilke spillere de især holder øje med, og tager læring ved:

"Der er mange der vil følge med i hvor meget Rasmus Lauge kommer til at betyde for holdet, og som altid bliver der holdt øje med Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Landin-brødrene."

Og der bliver god grund til at holde øje med disse spillere, for Lars Andersen er ikke et sekund i tvivl om, hvem der løber med trofæet:

"Der er vist ingen tvivl om, at Danmark er kæmpe favorit til at tage titlen. De har det klart stærkeste hold, og har hidtil været forskånet for skader og alvorlige coronatilfælde."

Kilde: Lars Andersen