SMIFF-kvinder vinder med tenniscifre i rodet affære

SMIFF Serie 2 Kvinder (Foto: Bernt Bang)
Profilbillede
dato

Hadsten SK ventede, da SMIFF-kvinderne mandag drog til NMT-BYENS Arena Hadsten for at jagte sejren og det fulde udbytte. Efter en utroligt rodet kamp kunne SMIFF glædeligvis rejse hjem med en 4-6-sejr og de tre point.

SMIFFs cheftræner, Bernt Bang, giver sin reaktion på en sejr der ikke kom nemt i hus:

- Det var en virkelig rodet affære, hvor der bliver scoret en masse mål i begge ender.

Cheftræner Bang fremhæver dog også, hvorfor det blev SMIFF der i sidste ende trak det længste strå mod Hadsten:

- Vi spiller en godkendt 1. halvleg hvor vi har kampen nogenlunde under kontrol med flotte opspil fra den bagerste kæde, der bringer os foran 3-1 inden pausen.

- Dertil en 2. halvleg hvor vi efter 5 minutters spil skal flyttes til en anden bane, fordi banelyset kun virker på den ene halvdel. Den uro gjorde, at vi ikke var mentalt klar da spillet igen blev optaget, og modstanderen udnyttede det flot med 2 scorringer til udligning 3-3, fortæller Bernt Bang og fortsætter:

- Efter udligningen trækker vi os længere tilbage på banen for at få stoppet for deres offensive spil, og vælger at give initiativet til dem. De bliver lokket længere frem på banen, og vi kan køre kontraspil, hvilket også giver os den samlede sejr på 6-4. Mega flot at vi står sammen som et hold, og bliver ved med at kæmpe hele kampen igennem.

Bernt var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, og han roser flere af pigernes præstationer:

- Vores lynhurtige angriber Caroline Juhl skal fremhæves for at lave 3 mål og 2 assists. Vores kantspiller, Melannie Nikolajsen, for at lave et mål og én assist, men hun tager også flotte returløb og får hjulpet forsvaret.

- Jasmin Winchester melder sig også ind i kampen i dag med flotte offensive løb med bold, der giver en masse tidlige indlæg, hvilket passer rigtig godt til vores kontraspil i 2. halvleg. Men generelt vil jeg fremhæve hele holdet for at rykke tættere sammen i bussen, nu hvor vi pt. er så presset på indskiftningerne.”

På søndag den 18. september skal SMIFF møde Ans IF. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 på Albæk Stadion.

Kampens resultat: 4-6 til SMIFF
Række: Kvinder Serie 2 - Efterår 2022

Kilde: Cheftræner Bernt Bang, SMIFF - Kvinder Serie 2 - Efterår 2022