SMIFF-drengene var ustyrlige i storsejr - Helsted Fremad blev massakreret på hjemmebane

Profilbillede
dato

SMIFF leverede en imponerende præstation, da de besejrede Helsted Fremad IF med hele 6-1 på udebane. Kampen blev spillet på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane, og det var udeholdet, der tog teten fra starten.

Allerede i det fjerde minut kom SMIFF på tavlen, da Nikolaj Strunge Skyggebjerg scorede til 1-0. Bare seks minutter senere var det igen Skyggebjerg, der var på pletten og øgede føringen til 2-0. SMIFF fortsatte med at dominere kampen, og i det 13. minut scorede Jesper Mønsted til 3-0. Helsted Fremad IF var i store problemer, og i det 19. minut blev det endnu værre, da Kent Ilsø Christensen gjorde det til 4-0 for udeholdet.

Kort før pausen fik SMIFF tilkendt et straffespark, som blev omsat til mål af en ukendt spiller, og stillingen var dermed 5-0 ved halvleg. Cheftræner for SMIFF, Heidi Seerup, var tilfreds med holdets præstation og mente, at kampen var stort set afgjort efter de første 20 minutter.

I anden halvleg blev spillet mere jævnbyrdigt, men det var stadig SMIFF, der var i kontrol. I det 57. minut øgede Christian Illum Greve føringen til 6-0, og i det 80. minut blev det endda til 7-0, da Mikkel Emil Hjort Olsson scorede. Helsted Fremad IF fik dog trøstet sig lidt i slutningen af kampen, da de reducerede til 7-1.

Cheftræner Heidi Seerup fremhævede især Dennis "Drøn" Pedersen for hans indsats i kampen og roste hans intelligente spil og hårde arbejde:

“Dennis "Drøn" Pedersen får både stemmer og fighter i dag. Han spiller en vanvittig god og klog kamp, og så er der bare altid garanti for hårdt arbejde. Men når det så er sagt, så vil jeg igen sige, at det er en hold præstation, det er det, hver gang vi går på banen. Kæmpe respekt til alle 14 spillere.”

Seerup var tilfreds med holdets effektive afslutningsspil og mente, at træningen med fokus på afslutninger havde givet pote.

“En vanvittig effektiv start. Vi scorer på vores fire første chancer, og efter 20 minutter var kampen faktisk stort set afgjort. Helt naturlig stiller vi os tilbage på banen, samtidig med vi får et gult kort. Men synes stadig kampen er på vores præmisser, de scorer på et straffe kørt før pause. I anden halveg svinger spillet lidt frem og tilbage, men de bliver aldrig rigtig helt farlige og kampen bliver heldigvis for os aldrig rigtig spændende," lyder det fra cheftræneren.

Selvom SMIFF leverede en imponerende præstation, mente Seerup, at der stadig var plads til forbedring. Hun ønskede at holde intensiteten oppe og ville derfor tage fokus på afslutningsspillet med til næste uges træning for at være klar til næste weekends kamp mod KFUM.

Alt i alt var det en kamp, hvor SMIFF var suveræne og viste deres styrke på banen. Helsted Fremad IF havde svært ved at følge med og måtte se sig slået med 6-1.

Næste kamp for SMIFF er lørdag 30. september, hvor de skal møde KFUM Fodbold, Randers på Langvang Idrætscenter. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-6 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4