SMIFF-drengene tager et enkelt point med hjem fra Lystrup

SMIFF U15-drenge (Foto: Privat)

SMIFF sparkede sæsonen i gang i lørdagens kamp mod Lystrup IF, da de besøgte Lystrup Idrætsanlæg. Kampen fandt dog ikke en vinder og endte uafgjort 2-2.

Udeholdet fra SMIFF kom godt fra start og scorede det første mål i det 15. minut. Oliver Sørensen var manden bag scoringen, der gav SMIFF en tidlig føring. Inden pausen udbyggede udeholdet deres føring til 2-0, da Malthe Laursen fik bolden i nettet i det 45. minut.

Efter pausen kom Lystrup IF dog stærkt tilbage. I det 70. minut fik de reduceret til 1-2, og blot to minutter senere lykkedes det dem at udligne til 2-2. Lystrup IF's spillere fik blod på tanden efter udligningen og formåede at holde stand resten af kampen.

Efter kampen udtalte SMIFF's cheftræner, Morten Wiese Jacobsen, at holdet var spændt på at møde modstand i Liga 3, men at de var klar til udfordringen. Han var dog ærgerlig over, at de ikke formåede at sikre alle tre point.

"Vi var spændte på hvad der ramte os i Liga 3, men vi var klar. Gutterne har hjemmetrænet, løbetrænet og trænet fysik hele sommerferien. Nu er jeg lidt ærgerlig over vi ikke fik alle tre point."

Jacobsen fremhævede Anton Poulsen og Silas Kahr som kampens spillere, der havde et fantastisk samarbejde. Han roste også Oliver Sørensen for hans styring på banen og Malthe Laursen for hans toneangivende spil, selvom han desværre fik et gult kort og måtte forlade banen ni minutter før tid.

"Malthe Laursen var toneangivende og det rystede holdet en smule da han fik gult kort, og måtte forlade banen 9 minutter før tid."

Jacobsen var tilfreds med holdets forsvar og backs, herunder Nikolaj Tvedegaard, Jakob From, Silas Kahr og kampens spiller Anton Poulsen. De formåede at holde Lystrup IF's tre store angribere fra at score. Han bemærkede også keeper Malthe Sørensens gode lange udspark, som holdet skal arbejde på at udnytte bedre.

Forbedringer skal der også til, ifølge Jacobsen. Han ønsker, at holdet skal spille mere jordnært og fokusere på deres kombinationsspil og pasninger. Derudover skal der arbejdes på at få flere afslutninger i næste kamp.

Cheftræner for udeholdet, Morten Wiese Jacobsen, mente at holdet skal have deres spil ned til jorden, og spille deres gode kombinationsspil og masse af pasninger. Og så afslutningerne masse af dem.

SMIFF-spiller, Ludvig Jacobsen, giver også sin reaktion på kampen:

"Det er ikke vores bedst spillede kamp - alt for meget ballonbold. Hvis vi havde spillet vores spil, så havde vi vundet sikkert. Men nu er vi i gang."

Næste kamp for SMIFF er lørdag 19. august, hvor de skal møde TRIF på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 2-2 til SMIFF
Række: U15 Drenge Liga 3

Kilde: Cheftræner Morten Wiese Jacobsen, SMIFF - U15 Drenge Liga 3