SMIFF-drengene manglede skarphed foran kassen og indkasserede smalt nederlag på udebane

TRIF og SMIFF stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på TRIF Kunstgræsbane. Hjemmeholdet formåede at sikre sig en smal sejr på 3-2 efter en hårdt kæmpet kamp.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og allerede i det fjerde minut fik de scoret det første mål. Udeholdet lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne i det 11. minut, hvor "Elias Borbjerg" scorede for SMIFF.

Anden halvleg startede med en scoring fra hjemmeholdet i det 53. minut, men udeholdet svarede hurtigt igen og udlignede til 2-2 i det 56. minut takket være "Oliver Sørensen". Det var dog hjemmeholdet, der trak det længste strå, da de scorede det afgørende mål i det 64. minut og sikrede sig sejren med 3-2.

Efter kampen udtalte cheftræner for udeholdet, Morten Wiese Jacobsen, at han var tilfreds med holdets præstation.

“Vi spillede en flot kamp, vi var bare uheldige til sidst, for vi havde masser af chancer. Og et flot spil. Gutterne var der for hinanden, gjorde sig spilbare, og der var masser af lyd på,” lød det fra træneren.

Morten Wiese Jacobsen fremhævede især Elias Borbjerg som kampens spiller. Han nævnte også Thomas Kjeldsen, der var tilbage efter en skadespause.

“Kampens spiller blev Elias Borbjerg, han spillede en super kamp, kæmpede hårdt var her og der, tilbød sig og gav den gas hele kampen. Thomas Kjeldsen var også med igen efter en skadespause, det var fedt at se hans præcise afleveringer og store løbepensum i kampen.”

Træneren var tilfreds med holdets spil på kanterne og deres evne til at spille som et hold. Han fremhævede også deres 1,2 kombinationer og hjørnespark, som han mente sad lige i skabet. Han påpegede desuden, at drengenes fysik var ved at blive god, og han kunne tydeligt se, at deres fysiske træner, Rasmus Tvedegaard, havde arbejdet hårdt med dem.

Dog mente Morten Wiese Jacobsen, at der stadig var plads til forbedring:

“Vores afslutninger skal vi stadig arbejde med, vi skal tættere på mål, inden vi fyrer kanonen af. Og så skal vores opspil lige pudses af.”

Alt i alt var det en spændende kamp mellem TRIF og SMIFF, hvor hjemmeholdet trak det længste strå og sikrede sig sejren.

SMIFF-spilleren, Ludvig Jacobsen, giver også sin reaktion på kampen:
"Vi spillede sku godt idag, vi skulle have haft den. TRIF fik et dumt straffespark få minutter før kampen var slut."

Næste kamp for SMIFF er torsdag 28. september, hvor de skal møde Helsted Fremad IF på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 18:00.

Kampens resultat: 3-2 til TRIF
Række: U15 Drenge Liga 3