SMIFF-drengene blev sænket af Hobro: “Holdet var ikke klar“

SMIFF - U14 Drenge (Foto: Privat)

Hobro IK vandt en tæt kamp mod SMIFF med 3-2 på hjemmebane i DS Arena.

Magnus Boddum-Grabow åbnede scoringen for Hobro i det 8. minut, men Malthe Laursen udlignede for SMIFF i det 15. minut. Frederik Schwartz scorede sit første mål i det 24. minut og øgede føringen yderligere til 3-1 i det 48. minut.

Tobias Andersen reducerede for SMIFF i det 62. minut, men det var ikke nok til at hente point i kampen.

Efter kampen var SMIFF's træner, Morten Wiese Jacobsen, skuffet over holdets præstation og mente, at de ikke var klar til at møde Hobro.

“Kæmpe øv. Vi kommer lige fra et stævne i Holland, hvor vi klarer os rigtig godt, nogle gode fridage, en enkelt træning og så skulle vi være klar. Men nej, holdet var ikke klar til at møde Hobro og de sænkede os 3-2.”

Han fremhævede dog Nilas Clausen for hans gode spil med bolden. Der blev ikke valgt en kampens spiller i dagens kamp.

“Nilas Clausen lavede noget godt når han havde bolden. Det så positivt ud, men der blev ikke valgt kampens spiller i dag.”

Morten Wiese Jacobsen mente, at kombinationsspillet skulle forbedres inden næste kamp, og at holdet blot skal have en taktisk og mental snak for at forbedre sig.

SMIFF-spiller, Ludvig Jacobsen, giver også sin reaktion på nederlaget:

“Ja, jeg ved sku ikke hvad dælen der skete i dag - det var virkelig ikke godt.”

Næste kamp for SMIFF er søndag 11. juni, hvor de skal møde SIF Assentoft på Albæk Stadion. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 3-2 til Hobro IK
Række: U14 Drenge Liga 4