Sløj halvleg blev udslagsgivende for Freja

Randers Freja 3 - Onsild Idrætsforening (Foto: Nanette Christensen)

Onsdagens opgør mellem Randers Freja og Onsild Idrætsforening endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Randers Freja.

Flot comeback af os igen. Vi er bagud hele kampen - ved halvleg 11-19. Desværre gjorde dommeren sig meget mere bemærket end nødvendigt, ved at lave nogle underlige kendelser i vores forsvar.

Det gjorde det noget mere besværligt og sætte tacklinger på, uden at blive dømt for hårdt. I 2. halvleg, hvor vi prøver os med 5-1-forsvar, får de det lidt sværere ved at komme til nemme mål udefra.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra spillende træner, Nanette Christensen.

På trods af, at Onsild Idrætsforening besejrer Randers Freja, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, spillende træneren lægger vægt på:

Hele holder går sammen om at vise gejst og få mål på tavlen. Særligt Celina og DP gjorde det fantastisk med deres fart når det galt

Nanette mener, at holdet skal oppe sig på særligt et enkelt punkt, inden næste kamp:

Vi skal være klar fra starten af.

Den næste modstander, mandskabet fra Randers Freja 3 møder, er Langå Håndbold Klub. De spiller på Langå Idrætscenter onsdag den 10. marts med kampstart klokken 20:00.

Kampens resultat: 23-25 til Onsild Idrætsforening
Række: Serie 2 Damer