Skadesplagede Vorup tager sikker sejr over topholdet på Ulvehøj

(Foto: Privat)

Vorup FB's Serie 1-herrer tog en overbevisende sejr på 4-1 over Aabyhøj IF i fredagens fodboldkamp på Ulvehøj.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og scorede to hurtige mål i løbet af de første ni minutter, begge mål blev scoret af Andreas Nellemand.

I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere kampen og scorede yderligere to mål, Mads Gaardsøe og Mads Frandsen var målscorerne. Aabyhøj IF fik reduceret til 3-1 i det 69. minut, men Vorup FB svarede hurtigt igen og scorede deres fjerde mål i det 80. minut.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Isaac Batte, at holdet havde spillet en flot kamp mod et tophold i rækken. Han fremhævede også nogle af holdets spillere, herunder Niels Kondrup, som spillede en fejlfri kamp og blev kåret som kampens spiller.

Mads Gaardsøe spillede videre på trods af en skade, og Mads Frandsen løb næsten 10 km i løbet af kampen. Batte roste også holdets sammenhold og vilje til at løbe for hinanden, som var med til at forhindre Aabyhøj i at komme ind i kampen.

“Sammenhold, viljen til at løbe for hinanden og højt pres var med til at Aabyhøj aldrig kom ind i kampen. Niels Kondrup spiller en fejlfri kamp - og bliver også kampens spiller. Mads Gaardsøe spiller videre med en skade, Mads Frandsen løb næsten 10 km og William spiller igen en god kamp.”

På trods af sejren var der også en bekymring for Vorup FB, da holdet nu har seks spillere på skadeslisten. Batte håber at få mindst to af dem klar til næste kamp, ellers må han selv tage støvlerne på. Alt i alt var det en imponerende sejr for Vorup FB, som nu kan se frem til deres næste kamp med selvtillid og optimisme.

Vorup FB-spilleren, Niels Kondrup, giver også sin reaktion på sejren:

“Vi spiller virkelig en flot kamp mod topholdet. Selv med tre skader kæmper vi videre og vinder 4-1. Stor ros til vores midtbane, Morten og Peter, som spiller en god kamp og vores holdleder, Jabber, som altid passer på os.”

Næste kamp for Vorup FB er søndag 11. juni, hvor de skal møde Fuglebakken KFUM på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 4-1 til Vorup FB
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Isaac Batte, Vorup FB - Herrer Serie 1