Serie 4: Vanvittig sejr for Kristrup der ydmygede modstander

(Arkivfoto)
Profilbillede
dato

I tirsdagens Serie 4-kamp mellem Todbjerg/Mejlby IF og Kristrup Boldklub var det udeholdet, der trak det længste strå og vandt med hele 9-2.

Assistenttræner for Kristrup, Mark Køhlert, var meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede især Niko, der scorede fire mål og lavede to assists. Også Knudsen og Mikkel spillede en flot kamp ifølge Køhlert.

“Jeg vil gerne fremhæve Niko, som er kommet retur fra nogle kampe på klubbens JS-hold. Med fire mål og laver to assists, bliver han fortjent dagens mand sammen med Knudsen, som også spiller en vigtig rolle. Mikkel, vores anfører, spiller også en rigtig flot kamp på backen. Men det er svært ikke at være tilfreds med alle efter en 9-2 sejr.”

Kristrup Boldklub havde styr på både angrebsspillet og det opbyggende spil, og holdt Todbjerg/Mejlby IF fra reelle skudmuligheder i de første 70 minutter. Køhlert var dog også opmærksom på, at holdet skal være fokuseret og koncentreret i hele kampen, hvis de vil holde fast i førstepladsen i puljen.

“Vi vinder en forholdsvis nem kamp, hvor modstanderen ikke rigtig havde noget at skyde med. De to mål, de får, er fordi vi er gået ned i niveau efter vi fører 7-0, så kan det godt være svært at bevare stukturen og koncentrationen. Vores angrebsspil fungerede rigtig godt på dagen, vi fik jo lavet 9 dåser, og vi kunne godt have lavet 4-5 mere.”

Alt i alt var det en overbevisende sejr til Kristrup Boldklub, der viser, at de har evnerne til at få læderet i rosen.

Torsdag den 1. juni skal Kristrup Boldklub møde Hammel GF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Kristrup Stadion.

Kampens resultat: 2-9 til Kristrup B (1)
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Assistenttræner Mark Køhlert, Kristrup B (1) - Herrer Serie 4