Serie 3: Vorup FB måtte nøjes med uafgjort mod Østdjurs 91

Foto: Vorup FB
Profilbillede

Vorup FB skulle lørdag forsøge at sikre tre point, da de var taget til Trustrup Stadion, hvor Østdjurs 91 ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

Vorup FBs træner, Jonas Mogensen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Vi spiller 2-2 på en svær udebane i Østdjurs. Vi er ramt af mange afbud, da vi har alle tre hold i kamp på samme dag. Ingen undskyldning, for vi var bare ikke dygtige nok på dagen. Der skal lyde en stor ros til hjemmeholdet for et skønt tæppe og nogle hyggelige omgivelser. Så jeg er alt i alt tilfreds med at tage ét point med der fra.”

Jonas lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“Vi vil alle vinde, når vi er i gang, og nogen vil måske "mere end andre" - så vi skal øve os i at snakke sødere til hinanden.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Mogensen også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Brix redder det ene point til os. Så dejligt at se, at en spiller i klubben der spillede angriber på Serie 5 fredag aften, og redder point lørdag eftermiddag som målmand.”

Vorup FB spiller igen onsdag den 21. september, hvor de møder IF Midtdjurs på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj med kickoff klokken 19:45.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Jonas Mogensen, Vorup FB - Herrer Serie 3