Serie 3: Kristrup sikrer sig endnu en sæson i rækken efter sejr over lokalrivalerne fra Ulvehøj

SERIE 3: Kristrup-herrerne formåede at trække det længste strå, da de hentede en overbevisende 3-0-sejr mod Vorup FB ved Ulvehøj Idrætscenter.

Det var udeholdet, der kom først på måltavlen i det 44. minut. Tobias Henning scorede det første mål til Kristrup Boldklub og bragte dem i front. Efter pausen fortsatte udeholdet med at dominere kampen, og i det 55. minut scorede Duun det andet mål til Kristrup Boldklub. Syv minutter senere øgede Nissen føringen til 3-0 med et fantastisk mål.

Assistenttræner for Kristrup Boldklub, Mark Køhlert, var meget tilfreds med holdets præstation i kampen, der sikrede en vigtig overlevelse.

"Reaktionen på onsdagens kamp kunne ikke være bedre. Vi slår bysbørnene på deres eget græs. Kæmpe tillykke til alle omkring truppen med at have sikret endnu en sæson i Serie 3. Og tusinde tak til alle som kom og heppede."

Køhlert bemærkede også, at der havde været rygter om, at Vorup havde hentet gamle FC-kræfter ind, hvilket gjorde KB's unge spillere spændte på at se deres barndomsidoler på banen.

Assistenttræneren påpegede, at Vorup havde kontrol over kampen i de første 40 minutter, og det var svært for Kristrup Boldklub at finde deres spil. Men efter det første mål kom de bedre med i kampen.

"Vorup gør det rigtig svært for os og komme i gang. Men nogen gange skal smede imens jernet er varmt, og det formår Vorup ikke inden Tanktop Tobber smadrer bolden ned i målhjørnet, uden chance for den stakkels keeper."

Han fremhævede også en spiller, Marcus, der ifølge Køhlert spillede sin bedste kamp siden oprykningen i sommers. Han roste også hele truppen for deres præstation i kampen og hele sæsonen.

Kristrup Boldklub kan nu fejre endnu en sæson i Serie 3, og spille uden pres i deres kommende kamp.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Dronningborg B på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 0-3 til Kristrup Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Assistenttræner Mark Køhlert, Kristrup B - Serie 3 Herrer