Serie 2: Total nulløsning for Vorup-herrerne da de besøgte TRIF

Vorup FB Serie 2 Herrer (Foto: Privat)

Vorup FB skulle lørdag forsøge at sikre årets første point, da de var taget til TRIF Kunstgræsbane, hvor TRIF ventede. Desværre måtte de blåblusede nøjes med et enkelt af slagsen, da ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 0-0.

Vorup FBs spillende holdleder, Mikael Lehm, erkender, at det ikke var nogen god kamp. Han ærgrer sig dog over at man ikke fik udnyttet de chancer, man havde:

“Vi er ikke så gode i 1.halvleg, men holder dem fra det helt store - kun en enkelt på stolpen. I 2. halvleg er vi bedre med, og har 2-3 kæmpe chancer. TRIF har intet i den anden ende. Men en dårlig kamp fra begge oprykkere. Vores boldomgang skal forbedres.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket spillende holdleder Lehm også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Mads Damgaard var suveræn som bageste i vores 3-5-2. Kampens spiller.”

Vorup FB-spiller, Alexander Mygind Hagens, brændte en friløber dybt inde i kampens overtid, og han havde følgende kommentar:

“Jeg vidste ikke, hvor jeg var”, påstår Alexander.

Vorup FB spiller igen onsdag den 29. marts, hvor de møder Christiansbjerg IF (1) på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj med kickoff klokken 20:00.

Kampens resultat: 0-0
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Spillende holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Serie 2