Serie 1: Vorup trækker det længste strå i intens kamp mod Dronningborg

Serie 1: Dronningborg Boldklub - Vorup FB (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Dronningborg Boldklub og Vorup FB stod over for hinanden på Dronningborg Stadion i en lørdagens Serie 1-kamp. Udeholdet formåede at vinde kampen med en tæt sejr på 2-3.

Det var hjemmeholdet, der først kom på tavlen i det 29. minut, da Jeppe Bauer scorede og bragte Dronningborg foran med 1-0. Men udeholdet svarede hurtigt igen, da Mads Sinan scorede bare to minutter senere og udlignede til 1-1 i det 31. minut.

Anden halvleg startede med et mål til Vorup FB i det 52. minut, hvor Morten Hau scorede og bragte udeholdet foran med 1-2. Vorup FB fortsatte deres dominans og øgede deres føring i det 71. minut, da Morten Hau scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 1-3.

Efter 81 minutter fik DB dog bragt spænding tilbage i kampen da Jonas Eriksen reducerede til 2-3. Men det var ikke nok til at besejre Vorup.

Efter kampen udtalte træneren for Vorup FB, Andreas Skriver, sin glæde over holdets præstation og deres evne til at revanchere sig efter en dårlig indsats mod Hornbæk.

“Det var skønt at se drengene revanchere vores dårlige indsats mod Hornbæk og levere en flot fighter indsats. Pga banens beskaffenhed blev det en kamp, hvor det handlede meget om indstilling, og hvem der ville arbejde lidt ekstra for hinanden.”

“Vores defensiv fungerede godt i dag, selvom vi lukker to mål ind, hvoraf det ene dog var på straffe. Vores spil på bolden var i perioder også fin, især vores spil i den første fase ser fin ud.”

Han roste især Mads Ankersen for hans fantastiske præstation som målmand og Mads Frandsen for hans fantastiske arbejdsindsats.

“Mads Ankersen står en fremragende kamp og er især i første halvleg en fantastisk sidste skanse, som dominerer i feltet og tager de få chancer Dronningborg får. En Mads Frandsen skal også nævnes for en fantastisk arbejdsindsats.”

Vorup FB-spiller, Mads Ankersen, giver også sin reaktion på sejren:

“Vi spiller en helt fantastisk kamp, og måden vi rejser os på, fra sidste kamp mod Hornbæk, er helt fantastisk. Vi kommer ud med en gejst og en sult efter at vise, at vi er et godt fodboldhold og det syntes jeg vi får vist. Alle mand tager opgaven fuldt seriøst og kæmper til sidste fløjt, som også giver os de tre point vi kom efter.”

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 2. september, hvor de skal møde Vivild IF på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 2-3 til Vorup FB
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1