Serie 1: Snævert men fortjent nederlag til Vorup FB

Hornbæk SF tog sejren i lørdagens kamp mod Vorup FB med en tæt 1-0 sejr. Målet blev scoret af August Dyrmose i det 35. minut.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Andreas Skriver, at hans hold ydede en kæmpe arbejdsindsats og kæmpede alt, hvad de kunne. Han mente dog, at de tabte til et bedre hold, og at det ville have været tyveri, hvis de havde fået et point med hjem.

Skriver påpegede, at i første halvleg spillede de imod en stærk modvind, men forsvarede sig godt. Desværre lagde vinden sig en del i pausen, hvilket betød, at de ikke fik medvinden til at hjælpe dem.

Skriver fremhævede også nogle af hans spillere. Mads Ankersen blev rost for at holde holdet inde i kampen i første halvleg med flere redninger, herunder en redning af et straffespark. Mads Sinan spillede også en god kamp i sin første start for holdet.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde Dronningborg B på Ulvehøj Idrætscenter. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 1-0 til Hornbæk SF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1