Serie 1-herrerne reddede det ene point med en overtidsscoring

Helsted Fremad IF og Vorup FB spillede en spændende fodboldkamp på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane, der endte uafgjort med en slutstand på 1-1. Kampen bød på flere intense øjeblikke og mål i de sidste minutter.

Det var først i minut 87, at hjemmeholdet fik scoret det første mål. Rasmus Storgaard Mikkelsen var manden bag scoringen, der sendte Helsted Fremad IF i front med 1-0. Det så ud til, at hjemmeholdet ville tage sejren, men Vorup FB gav ikke op.

I det 90. minut formåede udeholdet at udligne. Sebastian Otte blev målscoreren, der sikrede Vorup FB det afgørende mål og dermed en pointdeling. Det var en dramatisk afslutning på kampen, der efterlod begge hold med blandede følelser.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Andreas Skriver, at han havde en blandet følelse. Han var glad for at få et point, når holdet scorede i overtiden, men samtidig skuffet:

“En blandet følelse, da vi jo skal være glade for at få et point, når vi scorer i overtiden, men samtidig en skuffelse over kun at få et point, når vi føler, at vi er det bedste hold 11 mod 11.”

“Vi skal undgå dumme gule kort. Vi får 2 helt korrekte gule kort med et kvarter igen, og indtil da er det os der har momentum og havde vi ikke fået dem, har jeg også en stor tro på at vi var kommet fra Helsted med 3 point.”

Skriver fremhævede også nogle af holdets spillere. Han roste Anders Zander for at være banens klart bedste spiller og for at have spillet den bedste kamp i lang tid. Zander styrede spillet både med og uden bolden og var afgørende for holdets præstation. Niels Kondrup blev også fremhævet for at have spillet endnu en god kamp og for at blive bedre og bedre, som efteråret skrider frem.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 30. september, hvor de skal møde Hornbæk SF på Volkswagen Park Randers (kunst). Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 1-1 til Vorup FB
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1