Seneste regnskab fra RESTAURANT FLAMMEN RANDERS ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

RESTAURANT FLAMMEN RANDERS ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RESTAURANT FLAMMEN RANDERS ApS en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EJENDOMSMÆGLERFIRMAET HELLE GADE ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -142.780 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EJENDOMSMÆGLERFIRMAET HELLE GADE ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE MARIE-NOEL ANDERSEN ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 183.923 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE MARIE-NOEL ANDERSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BROKERS Inc. ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 148.752 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BROKERS Inc. ApS en bruttofortjeneste på 883.882 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SUSHI RANDERS 2 ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 133.218 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SUSHI RANDERS 2 ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler